”Nu am reușit să mai dau de ea.” Mirela Vescan, celebrul make-up artist, dezamăgită de Antonia și Adelina Pestrițu

”Nu am reușit să mai dau de ea.” Mirela Vescan, celebrul make-up artist, dezamăgită de Antonia și Adelina Pestrițu
”Nu am reușit să mai dau de ea.” Mirela Vescan, celebrul make-up artist, dezamăgită de Antonia și Adelina Pestrițu

Mirela Vescan a hotărât să pună piciorul în prag și să dezvăluie lucrurile deranjante ale unor trei persoane publice din showbiz-ul românesc. Iată despre ce este vorba!

Mirela Vescan se numără, fără doar și poate, printre cele mai cunoscute make-up artiste de la noi din țară. Aceasta a căpătat, de asemenea, o experiență de peste 30 de ani în lumea culorilor de machiaj. În cadrul unui interviu pentru FANATIK, ea a discutat despre vedetele cu care a lucrat și care, ulterior, au dezamăgit-o.

Mirela Vescan, trădată de Antonia, Adelina Pestrițu și Catrinel Meghia

Mirela Vescan a preferat să nu ofere detalii în spațiul public până acum despre vedetele care au supărat-o, dar recent, femeia nu a mai ezitat și a vorbit deschis despre acestea. Însă, pentru început, make-up artistul a dorit să discute despre vedetele pe care le admiră și le apreciază.

”Îmi place Andreea Raicu  pentru că este constantă și este frumoasă. Crede-mă are buzele așa din totdeauna, dar de la 16 ani, de când o știu eu, pot confirma.

A evoluat frumos, este o prezență plăcută și îți dorește să o vezi. Carmen Brumă. Pe ea o știu tot așa, de mult, cred că era model. Nu am văzut pe cineva atât de ambițios și atât de dornic să fie perfect, așa cum își dorește ea. Chiar își tratează corpul ca pe un templu. Se vede și asta îmi place foarte mult. O mai admir pe Monica Bârlădeanu pentru că este neschimbată.
Și pe ea o știu de mică și este la fel de frumoasă, toată un zâmbet. Are o privire care cumva te acaparează”
, a declarat Mirela Vescan.

Citește și: „Moș Crăciun a trecut mai repede pe la noi.” Adelina Pestrițu, vizitată de Moș Crăciun

Mirela Vescan, celebrul make-up artist, dezamăgită de Antonia și Adelina Pestrițu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai apoi, make-up artistul a menționat faptul că persoanele care au dezamăgit-o și care au trădat-o sunt chiar vedetele care au uitat că la începuturile lor, Mirela Vescan a fost cea care s-a ocupat de aspectul lor fizic. Astfel, în prezent, când aceasta încearcă să le contacteze, este trimisă la omul care se ocupă de imaginea lor.

”Acum trei persoane care m-au dezamăgit. Toată lumea a evoluat, însă, mă deranjează că românii nu au memorie.

Poate că într-o perioadă am lucrat foarte mult împreună și acum nu mai răspund la telefon. Poți vorbi cu ei doar prin intermediul PR-ului, dar cu: `te rog frumos să îmi spui despre ce este vorba`. Altă dată vorbeam, ne sunam și acum, deodată, suntem undeva sus și nu mai există niciun fel de relații. Și, de aici lista mea este foarte lungă (n.r. râde). Sunt dezamăgită, sincer”, a mai spus ea.

Totodată, Mirela Vescan a continuat să facă mărturisiri despre vedetele care nu îi mai răspund la mesaje, și care dacă îi răspund, din spusele ei, o redirecționează către o altă persoană.

”Am încercat să o sun pe Antonia și am dat de PR la numărul ei. La fel am încercat la Adelina Pestrițu și nu am reușit să mai dau de ea.

Și m-a dezamăgit și Catrinel Menghia cu care am lucrat, cred, din prima ei zi ca model.
I-am trimis un mesaj și nici măcar nu mi-a răspuns. Sunt foarte dezamăgită și mi se pare normal să fiu așa”, a mai mărturisit celebra make-up artistă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cum au reacționat internauții, după ce Adelina Pestrițu a spus că e de prost gust să cerem la pachet mâncarea rămasă la restaurant

Mirela Vescan, celebrul make-up artist, dezamăgită de Antonia și Adelina Pestrițu[Sursa foto: Instagram]

Mirela Vescan, soluția pe care a găsit-o pentru a nu fi afectată de vedete

Mai mult decât atât, Mirela Vescan a susținut că a evoluat mult de-a lungul anilor, și, aceasta nu se mai raportează la prestațiile ei din anii revistelor. În prezent, școala de make-up este mult mai importantă pentru ea.

”Eu sunt în top cu școala. Nu m-am restructurat și nu am părăsit domeniul machiajului, dar am evoluat în alt semn, pentru că, anii de aur ai revistelor au apus. Eu am eleva care nici nu știu de existența anumitor publicații. Am câteva sute de coperți, dar lor le este egal. Nici eu nu mă mai raportez la ce a fost. Mă înțeleg foarte bine cu oameni din afara granițelor. Oameni pentru care vârsta nu contează. Eu nu am constatat țărănie mai mare ca în România. Să îi spui unui am de 60 de ani, tataie. Lui Karl Lagerfeld la 80 de ani i se așteptau colecțiile. Era respectat. Aici nu există acest termen. Asta e, fiecare o să vadă pe pielea lui ce a semănat”, a mai spus Mirela.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum au reacționat internauții, după ce Adelina Pestrițu a spus că e de prost gust să cerem la pachet mâncarea rămasă la restaurant

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies