,,Nu aș putea să îl trădez”. Romică Țociu, despre prietenia de o viață cu Cornel Palade

,,Nu aș putea să îl trădez”. Romică Țociu, despre prietenia de o viață  cu Cornel Palade
,,Nu aș putea să îl trădez”. Romică Țociu, despre prietenia de o viață cu Cornel Palade

Romică Țociu a vorbit în cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai” despre pretenia lui cu colegul său, Cornel Palade, dar și despre tariful pe care îl iau cei doi la evenimente.

Constantin Romeo Toma Țociu, recunoscut pentru numele Romică Țociu, are vârstă de 60 de ani și continuă să fie o prezență constantă în diverse show-uri de comedie.

Citeste si: Cine este soția lui Romică Țociu. “Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea"

Romică Țociu, despre Cornel Palade

Romică Țociu a spus despre colegul său că lucrează împreună de peste trei decenii atât pe scenele din România, cât și pe cele din străinătate. Actorul a menționat că luau 3.000 de euro pentru o oră și că de multe ori s-au dus la evenimente pe prietenii și nu cereau bani.

”Luăm 3.000 de euro pentru o oră! Există și prieteni în viață, oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, ce nu trebuie uitați.

Cum să le ceri bani unor oameni care te ajută ori s-au pus în slujba ta?! De multe ori ne-am dus la evenimente pe prietenii, trebuie să existe și așa ceva. Nu doar bani, nu ei sunt totul tot timpul. Câteodată, pentru o mie de euro… Să ai o prietenie superbă, nu se face să-i ceri! Și de multe ori am plătit darul de nuntă în scenete”, a povestit Romică Țociu.

În momentul în care a fost întrebat despre o posibilă ruptură cu Cornel Palade, actorul a spus că acest lucru nu se va întâmpla niciodată, decât atunci când moartea îi va despărți. Îl iubește foarte mult pe colegul și prietenul său și îi este un om foarte drag.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

”Niciodată! La mine și la Cornel este așa: ”până când moartea ne va despărți!”. Suntem atât de sudați, încât nu mă uit la el și știu ce vrea să vorbească. Știu și când respiră. Îl iubesc, mi-e așa de drag, câteodată, ne confesăm. Ne cerem iertare unul altuia, încă ne vrea lumea. E un semn că suntem vii. Niciodată n-aș putea să-l trădez pe Cornel. Și lui i s-au propus diverse proiecte, așa e viața.

Suntem mercenari, acolo unde sunt bani trebuie să fim și noi! ”, a spus actorul. 

Cornel Palade și Romică Țociu
Cornel Palade și Romică Țociu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Romică Țociu. „Am avut o viață mai agitată”

Cornel Palade intenționează să se despartă de scenă

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, a declarat că intenționează să se despartă de scenă în maximul trei ani, iar Romică Țociu nu este de acord cu acest lucru și a spus că este decizia lui, dar îl aduce cu căruciorul de butelii.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

”E decizia lui până la urmă, dar îl aduc cu căruciorul de butelii.

E greu să te desparți de scenă, e greu, când iubești scena, când te obișnuiești cu aplauzele. Succesul e ca un drog, nu te poți despărți de el atât timp cât îl ai. Avem un secret al nostru de 33 de ani îi bucurăm pe români. O să fim împreună, Țociu și Palade, dacă e, decizia o vom lua în Consiliul nostru de Administrație. Secretul nostru? Să-ți iubești mai mult partenerul decât pe tine. Mulți au dorit să minimalizeze brand-ul ăsta ”Țociu și Palade”, dar suntem prea buni, prea mișto”, a spus Romică Țociu.

Cornel Palade și Romică Țociu
Cornel Palade și Romică Țociu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați

Cine este Romică Țociu. „Am avut o viață mai agitată”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies