„Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală.” Andreea Bălan a mărturisit cum își menține o siluetă perfectă

„Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală.” Andreea Bălan a mărturisit cum își menține o siluetă perfectă
„Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală.” Andreea Bălan a mărturisit cum își menține o siluetă perfectă

De fiecare dată când apare, Andreea Bălan, iubita lui Victor Cornea, reușește să capteze atenția admiratorilor săi și să îi impresioneze cu aspectul său fizic, lăsându-i fără cuvinte.

Silueta perfect proporționată a Andreei Bălan a stârnit o dezbatere intensă. Fiecare postare online este însoțită de comentarii admirative privind modul în care hainele îi pun în valoare curbele voluptuoase într-un mod impecabil.

Citește și: „Așa arată fericirea. Binecuvântată. Le vedeam mereu în meditațiile mele atunci când vizualizam sufletul pe care mi-l doream lângă mine” Victor Cornea, gest impresionant pentru Andreea Bălan!

Andreea Bălan a mărturisit cum își menține o siluetă perfectă

Cu toate acestea, enigma care stă în spatele formei fizice invidiabile a artistei continuă să captiveze curiozitatea și atenția publicului. Prin urmare, ea a vorbit despre câteva alimente pe care le evită.

În ciuda responsabilităților sale ca mamă a două fetițe frumoase, Andreea Bălan găsește timp să acorde o atenție deosebită propriei persoane.

Datorită aspectului ei care provoacă invidie în rândul multor femei, Andreea Bălan este frecvent întrebată cum reușește să își păstreze o formă fizică atât de impresionantă.

Prin urmare, admiratoarele ei și-au manifestat dorința de a descoperi mai multe informații despre regimul său alimentar, rutina de antrenament, stilul de viață și alegerile sale dietetice.

Cu ceva timp în urmă, vedeta a decis să răspundă la întrebările referitoare la preferințele sale alimentare.

Prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, ea a ales să împărtășească cu fanii săi detalii despre rutina sa dietetică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână)+ alte activități cu efort intens.

Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a mărturisit Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan își menține silueta datorită disciplinei

Ea a accentuat faptul că disciplina joacă un rol crucial în menținerea aspectului fizic al său. Cu transparență, a dezvăluit că a adoptat o abordare echilibrată în ceea ce privește alimentația, evitând consumul frecvent de alimente prăjite și moderând dimensiunea porțiilor.

„Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate. Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport.

Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, a mai precizat cântăreața.

Citește și: „Poate fi o pasiunea comună.” Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre noul iubit al artistei

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții.” Motivul pentru care George Burcea și Viviana Sposub au luat-o pe drumuri separate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies