„Poate fi o pasiunea comună.” Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre noul iubit al artistei

„Poate fi o pasiunea comună.” Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre noul iubit al artistei
„Poate fi o pasiunea comună.” Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre noul iubit al artistei

Săndel Bălan a făcut declarații cu privire la noua relație a fiicei lui. Andreea Bălan iubește din nou.

Andreea Bălan a trecut de-a lungul timpului printr-o serie de dezamăgiri pe plan personal. Vedeta a avut parte de mai multe relații care s-au sfârșit într-un mod neașteptat, ultima dintre ele fiind chiar cu tatăl celor două fetițe ale sale, de care Andreea Bălan a divorțat în urmă cu ceva timp. Astfel, când toată lumea credea că blondina nu o să mai poată iubi din nou, vedeta le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că are o nouă cucerire.

Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre noul iubit al aristei
Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre noul iubit al aristei[Sursa foto: Facebook]

Săndel Bălan a vorbit despre noul iubit al fiicei sale

Citește și: Cu cine s-a afișat Andreea Bălan în mașina decapotabilă. Primele imagini cu Victor Cornea

Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre noul iubit al aristei
Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre noul iubit al aristei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Bălan iubește din nou și a decis să împartă acestă bucurie cu fanii săi din mediul online.

Astfel, frumoasa brunetă le-a dezvăluit urmăritorilor săi că este mai fericită ca niciodată, iar motivul fericirii sale este un bărbat misterios. Bărbatul alături de care Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste este Victor Vlad Cornea, un tânăr în vârstă de 29 de ani, care este de profesie tenismen.

Întrebat despre iubitul fiicei sale, Săndel Bălan a dezvăluit că încă nu l-a cunoscut, însă deja are un lucru important în comun cu el: tenisul.

Noul iubit al Andreei Bălan este jucător de tenis de câmp, iar la rândul său, Săndel Bălan este foarte pasionat de tenisul de masă.

„Citesc, da, prin ziare că are un nou iubit, dar nu-mi dau cu părerea, nu-l cunosc, nu mi l-a prezentat, încă n-am vorbit cu ea despre el. Nu am mai fost la București, voi merge în curând, acum sunt prins, la Ploiești, unde locuiesc, cu înregistrările muzicale.

Am înțeles că este jucător de tenis de câmp. Eu sunt jucător de tenis de masă, poate fi, da, o pasiune comună, nu știu însă dacă vom juca vreodată, un dublu, căci jocul e cam diferit.”, a declarat Săndel Bălan pentru Playtech.  

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată

Citește și: „Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?” George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan. Scandalul dintre cei doi este interminabil

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată
Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată[Sursa foto: Instagram]

Andreea Bălan iubește din nou, iar acest lucru îi aduce zâmbetul pe buze. Recent, frumoasa blondină a împărtășit cu fanii săi din mediul online fericirea pe care o trăiește alături de noul său partener. Vedeta a pozat îmbrăcată sexy la un turneu din Stuttgart, acolo unde i-a făcut galerie iubitului ei.

„Întotdeauna să crezi în magie și în iubire!”,

a fost mesajul solistei, postat pe Instagram. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Am plâns foarte mult în emisia ei” Ce a spus Vica Blochina despre Denise Rifai după ce a fost în emisiunea de la Kanal D

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies