„Nu există conopidă rea, există conopidă care nu este gătită bine!” Rețeta de friptură de conopidă a Cristinei Cioran

„Nu există conopidă rea, există conopidă care nu este gătită bine!” Rețeta de friptură de conopidă a Cristinei Cioran
„Nu există conopidă rea, există conopidă care nu este gătită bine!” Rețeta de friptură de conopidă a Cristinei Cioran

Află din rândurile următoare care este rețeta de friptură de conopidă a Cristinei Cioran.

Cristina Cioran este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi rețetele pe care aceasta le pregătește.

Actrița a preparat o friptură de conopidă și a împărtășit rezultatul cu urmăritorii săi de pe YouTube.

Rețeta de friptură de conopidă a Cristinei Cioran
Rețeta de friptură de conopidă a Cristinei Cioran[Sursa foto: Instagram]

Rețeta de friptură de conopidă a Cristinei Cioran

Citește și: „Nu vom folosi ulei, cartofi și vom pune carne slabă de vițel, dovlecel și vânătă! Cât de bine miroase, totul este grozav.” Rețeta de musaca pentru dietă a Cristinei Cioran

Citește și: „Punem și niște ulei de măsline și ingredientul surpriză.” Rețeta Gabrielei Cristea de doradă cu sos grecesc de lămâie. Cum prepară vedeta peștele și care este ingredientul secret din sos?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingrediente:

  • o conopidă mare;
  • sos de roșii;
  • ulei de măsline;
  • sare;
  • amestec de asezonate;
  • un ardei kapia;
  • o ceapă;
  • muguri de pin;
  • o legătură de pătrunjel;
  • iaurt;
  • usturoi;
  • tahini;
  • rucola;
  • oțet balsamic.

Mod de preparare:

Cristina Cioran a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Prima dată, vedeta a pus conopida în apă fierbinte să se opărească. Ulterior, Cristina Cioran a pregătit un sos pentru conopidă.

Lăsăm 5 minute să se opărească conopida. Între timp, facem un minunat sos cu care vom unge conopida. Sosul este iute. Se combină foarte bine sosul acesta cu gustul de conopidă.

Nu există conopidă rea, există conopidă care nu este gătită bine.

Avem sos de roșii picant, punem puțin ulei de măsline, voi pune sare, verdețuri în stil italian. Conopida nu trebuie opărită prea mult pentru că se înmoaie prea tare și atunci la cuptor se va desface, iar noi nu vrem să se desfacă. O ungem cu acest sos. Am încins cuptorul și o băgăm la cuptor.

Va sta o jumătate de oră cel puțin .”, a spus Cristina Cioran.

Cât timp conopida era la cuptor, actrița a pregătit un alt sos.

Acum ne apucăm de sos. Avem ardei kapia. Vrem să facem cubulețe foarte micuțe, pentru că acest sos de muguri de pin trebuie să fie foarte finuț. Nu trebuie să avem legume mari în farfurie.

O să mai tăiem și o ceapă și pregătim și un sos de iaurt cu usturoi. Tocăm ceapa. Avem mugurii de pin aici și dăm drumul la tigaie. În tigaie am pus niște ulei de măsline. Punem ceapa la încins, la foc mic. Nu vrem să se rumenească, să se ardă, vrem să devină cremoasă. Punem și ardeiul kapia. Punem și mugurii de pin și niște pătrunjel.”, a spus Cristina Cioran.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Apoi, vedeta a pregătit sosul din iaurt și usturoi și a scos conopida de la cuptor și a preparat o salată de rucola.

În niște iaurt punem niște usturoi și puțină sare. Las conopida să se scurgă.

Mai întâi punem pe farfurie iaurtul, care are usturoi și sare. Punem conopida, sosul și o să punem la sfârșit de tot și puțin tahini. Nu uităm de salată. Rucola, oțet balsamic și ulei de măsline, puțină sare. Dacă aveți cremă tahini din semințe de susan, trebuie să amestecați foarte bine că se decantează. Dacă nu amestecați rămâne doar uleiul de susan și trebuie să fie cremă.”, a explicat Cristina Cioran pe YouTube.  

Rețeta de friptură de conopidă a Cristinei Cioran
Rețeta de friptură de conopidă a Cristinei Cioran[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

“Puneți ciupercile feliate! Topiți untul în uleiul de măsline.” Rețeta de supă cremă de ciuperci a lui chef Joseph Hadad!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies