„Nu m-am ascuns niciodată cu evenimentele din viața mea.” Gabriela Cristea a răbufnit pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi

„Nu m-am ascuns niciodată cu evenimentele din viața mea.” Gabriela Cristea a răbufnit pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi
„Nu m-am ascuns niciodată cu evenimentele din viața mea.” Gabriela Cristea a răbufnit pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi

Prezentatoarea TV nu a putut să rămână indiferentă și a ales să își exprime opinia pe rețelele de socializare. Ea adetaliat pe larg situația, oferind informații importante pentru a clarifica lucrurile.

Gabriela Cristea a simțit nevoia să răspundă pe rețelele de socializare la acuzațiile serioase lansate de un internaut la adresa sa și a lui Tavi Clonda. Ea a oferit explicații pentru a clarifica situația și a împărtășit cu cei de acasă punctul său de vedere.

Citește și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate. Ce se întâmplă între cei doi

Gabriela Cristea a vorbit sincer despre un subiect sensibil

În urmă cu mai bine de o zi, Gabriela Cristea a postat un videoclip în care împărtășea bucuria sa față de progresul atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Acesta a fost punctul de pornire al evenimentelor ce au urmat.

Nu a trecut mult timp și un comentariu pe pagina ei de Facebook a stârnit o reacție puternică, iar Gabriela Cristea nu a dorit să lase lucrurile așa.

Ea a simțit nevoia să explice tuturor ceea ce s-a întâmplat în realitate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gabriela Cristea, cu lacrimi în ochi

Cu lacrimi în ochi și vocea tremurândă, Gabriela Cristea a început ultimul său videoclip.

Vedeta de televiziune nu a putut să ignore acuzația unui internaut la adresa sa.

Totul a pornit de la un simplu cablu de exterior care a provocat un domn să o acuze pe Gabriela și pe Tavi Clonda că fură curent de la vecini.

Această acuzație vine, probabil, în contextul în care bruneta s-a confruntat cu probleme legate de furnizorul de energie electrică. Determinată să-și facă dreptate, Gabriela Cristea a simțit nevoia să se adreseze publicului pentru a clarifica situația.

„Știți foarte bine că nu m-am ascuns niciodată cu evenimentele din viața mea, fie că a fost vorba de evenimentele personale sau profesionale.Acum, însă, vreau să vorbim un pic despre atitudinea pe care o aveți voi vizavi de comentariile pe care voi le faceți pentru că unele, iertați-mă, sunt chiar de noaptea minții. Am pus la un moment dat un video filmat la mine în grădină și un domn mi-a zis: „Sunteți atât de săraci încât furați curent de la vecini”.

Hai să vă arăt despre ce este vorba. Filmam un video aici, în zona asta, și după cum se vede un cablu negru de exterior care urcă destul de mult pe gard.  Firul se termină aici și asta pentru că avem un stâlp de iluminat public pe stradă, nu este chiar public, ci administrat de fiecare cetățean de pe strada noastră. Ca să înțelegeți, firul acesta alimentează lampa care luminează strada și care merge către o sursă de curent din curtea noastră.
O să mergem pe firul problemei până la zona de priză de pe casa noastră și practic uitați cum fur eu curent de la mine. Răspunsul este că nu, nu fur curent e la vecini, ba din contră, le ofer și vecinilor o lumină mai puternică și mai potrivită pentru strada pe care locuim și pentru că eu „fur” de le mine curent, alte două case n-au trebui să facă chestia asta”,
a spus Gabriela Cristea pe contul ei de Facebook.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Serile le petrec cu fetițele, Gabriela este la emisiune, fac asta de cinci ani.” Tavi Clonda, despre încercările de a-și salva căsnicia

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Am avut o chimie puternică.” Care este secretul unei căsnicii de lungă durată. Cristina Șișcanu a dezvăluit totul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies