„Nu mă mai hazardez! Am avut două experiențe urâte și mi-a fost suficient.” Gheorghe Turda, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce face artistul, de când este un bărbat singur?

„Nu mă mai hazardez! Am avut două experiențe urâte și mi-a fost suficient.” Gheorghe Turda, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce face artistul, de când este un bărbat singur?
„Nu mă mai hazardez! Am avut două experiențe urâte și mi-a fost suficient.” Gheorghe Turda, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce face artistul, de când este un bărbat singur?

Gheorghe Turda a vorbit cu sinceritate despre viața lui amoroasă și despre ce anume îi aduce zâmbetul pe buze în ultima vreme.

Gheorghe Turda nu mai are nevoie de nicio descriere atunci când vine vorba despre cariera sa în lumea muzicii populare. Cu toate acestea, artistul nu este la fel de împlinit și din punct de vedere sentimental, deoarece este un bărbat singur.

Ce spune Gheorghe Turda despre viața amoroasă: “Sunt grijuliu cu familia mea”

Citește și: „Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi? Saveta Bogdan vrea să-și facă reclamă.” Gheorghe Turda, atac dur la adresa Savetei Bogdan, după ce artista a declarat că a cerut-o în căsătorie

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Ne-am cam obișnuit să fim în centrul lumii, în centrul atenției. Nu avem de ce să fim triști.” Gheorghe Turda, declarații despre starea în care se află Aura Urziceanu

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică populară de la noi din țară.

Ajuns la vârsta de 75 de ani, interpretul se poate declara împlinit din punct de vedere profesional, deoarece are o carieră de succes și numeroase proiecte. În viața personală, Gheorghe Turda a dorit să evite mai multe momente neplăcute, mai ales că în urmă cu trei ani s-a despărțit de Nicoleta Voicu, artista cu care a fost împreună timp de un an. Despărțirea dintre cei doi a fost cu scandal, iar cei care îl cunosc pe artist s-au întrebat dacă este pregătit să-și refacă viața amoroasă.
Răspunsul a venit chiar de la el, fără alte speculații, astfel că se declară un bărbat singur și spune cu sinceritate că nu vrea să se mai gândească în niciun fel la un plan amoros, din cauza experiențelor neplăcute din ultimele relații. „În momentul de față nu pot să spun că am o relație. Sunt cuminte! Nu mă mai hazardez. Am avut două experiențe urâte și mi-a fost suficient.
Acum mă axez și sunt grijuliu cu familia mea. Am o familie frumoasă: două fete, doi gineri frumoși și trei nepoți pe care îi iubesc ca pe lumina ochilor din cap. Sunt tare mândru de nepoții mei pentru că îmi moștenesc talentul artistic...ceea ce mă bucură tare mult”,
a mărturisit Gheorghe Turda, în urmă cu puțin timp, pentru click.ro.

Ce și-a propus Gheorghe Turda pentru anul 2024

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gheorghe Turda își  continuă activitatea profesională, fapt care îl declară foarte împlinit și care îi aduce zâmbetul pe buze.

Și-a propus ca anul 2024 să fie unul și mai productiv pentru el, deoarece va concerta în Norvegia, Suedi,  Danemarca și Germania. Un alt lucru uimitor pentru artist este când acesta va ajunge și în China, acolo unde va interpreta un șlagăr în chineză. „Mă bucur foarte mult că am deja programate multe spectacole pentru anul acesta. Am și turnee în străinătate în Norvegia, Suedia, Danemarca, Germania precum și în China cu echipa (n.r.
post de televiziune) unde o să fie și Marina Almășan. Voi merge acolo pentru a cânta un șlagăr în chineză pe care l-am cântat în 1982 (tot în china – n.r). Plus că pentru la vară am programate și mai multe nunți unde voi merge să cânt pentru că îmi place să mă bucur alături de persoanele care își unesc destinele pentru a forma o familie”,
a mai spus  Gheorghe Turda, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Mă simt foarte bine, plin de energie și cu analize bune, cu putere de muncă.” Cum reușește Gheorghe Turda să se mențină sănătos și plin de energie, la 75 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies