În ultima perioadă, se vedea cu ochiul liber cât de mult a slăbit Brigitte Pastramă, din imaginile pe care le posta pe rețelele de socializare. Fanii vedetei au observat acest aspect, însă nu s-au îngrijorat, fiindcă au crezut că acesta a fost scopul la care a dorit să ajungă vedeta.
Din nefericire, soția lui Florin Pastramă a pierdut multe kilograme, pe fondul problemelor de sănătate.
„Sunt prima pe latura genetică” Ce a pățit Brigitte Pastramă
În ultima perioadă, Brigitte a stat foarte mult timp prin spitale, consultând medici.
„Nu am vrut să fac tratament deoarece bunicul meu din partea tatălui a murit de diabet(…), tatăl meu a murit tot de diabet, diabet de tip 2. A murit de diabet, a făcut blocaj renal. Doctorul mi-a spus mie că eu sunt prima pe latură genetică. A fost un moment în care nu mă simțeam bine, nu mâncam aproape nimic, aveam stări de oboseală. Mi-am făcut niște analize mai ample, le-am dus la bun sfârșit, am fost luată de către doctorul curant la mai multe investigații și am decis că vreau să scap de problema asta, tatăl meu a făcut tratament și a murit, tratamentul poate să dureze toată viața.”, a declarat Brigitte Pastramă.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
„Am ajuns de urgență la spital”. Brigitte Pastramă, momente cumplite
Citeste si: „Suntem blocați peste tot”. Codruț Pop are o nouă iubită. Ce a declarat despre Alexandra
După operație, vedeta s-a confruntat cu dificultăți ale alimentației, deoarece i-a fost imposibil să mănânce. De asemenea, Brigitte era nevoită să urmeze un anumit regim, care conține în principal mâncare pasată. Mai mult, pe lista de recomandări erau doar anumite alimente. Din cauza unei neînțelegeri, vedeta a înțeles că poate mânca orice, atâta timp cât este pasat. Din nefericire, în urmă cu câteva zile, Brigitte a ajuns din nou pe mâna medicilor, deoarece a mâncat vinete, unul dintre alimentele interzise după intervenția chirurgicală.
„Eu am încercat să mănânc salată de vinete, care arăta ca un piure, și am ajuns de urgență la spital și era să fac diabet de tip 1, pancreatită. N-am voie vinete, ceapă, maioneză, nici acum nu mănânc că m-am speriat foarte tare. Nu mai mănânc ardei, la ce sperietură am tras la trei săptămâni de la operație. Mă simțisem foarte rău și am ajuns la urgență, eu am crezut că pot să mănânc orice dacă e mixat.”,
În prezent, partenera lui Florin Pastramă încearcă să urmeze cât mai correct regimul alimentar, pentru a nu merge din nou la spital.
Citeste si: „Eram desfigurată la față”. Andreea Tonciu are probleme de sănătate