“Nu mai avem timp deloc.” Alina Pușcaș a făcut declarații despre al patrulea copil

“Nu mai avem timp deloc.” Alina Pușcaș a făcut declarații despre al patrulea copil
“Nu mai avem timp deloc.” Alina Pușcaș a făcut declarații despre al patrulea copil

Ce a declarat prezentatoarea TV despre posibilitatea de a deveni mamă din nou?

Alina Pușcaș se laudă cu o carieră de succes în televiziune, și cu o familie frumoasă. Prezentatoarea TV se află într-un mariaj de 8 ani cu stomatologul Mihai Stoenescu, cu care are împreună trei copii: Alexandru, Melissa Antonia și Iris. Deși rolul de părinți li se potrivește de minune, vedeta și soțul ei au recunoscut, însă, că nu se simt pregătiți în a le oferi încă o surioară sau un frățior celor mici.

Alina Pușcaș, declarații despre al patrulea copil

Alina Pușcaș a precizat faptul că viața i s-a schimbat total în momentul în care a devenit mamă. Alexandru, Melissa și Iris au făcut-o să facă cunoștință cu fericirea supremă și să se simtă cea mai împlinită, dar cu toate acestea, nu poate lua în calcul mărirea familiei pe viitor.

"Nu o să se mai întâmple! Gata, nu se mai poate! I-am zis lui Mihai că dacă mai vrea, nu știu, vedem, poate vreo mamă purtătoare prin vreo altă țară.

Cumva încerc să îl fac să înțeleagă că cifra 3 e un triunghi închis bine. Cred că cifra 3 este perfectă și ne împărțim bine acum. S-ar putea cu al patrulea copil să nu mai avem timp chiar deloc de altceva.", a declarat Alina Pușcaș, pentru ego.ro.

Citește și: “Am fost destul de căzută și de slăbită!”. Cu ce infecție se confruntă Alina Pușcaș, în acest moment

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Alina Pușcaș, declarații despre al patrulea copil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Alina Pușcaș. "Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am renunțat la pâine"

Alina Pușcaș, dezvăluiri despre pasiunile copiilor ei

Alina Pușcaș a mărturisit că micuții ei sunt plini de energie. Alexandru, Melissa și Iris iubesc să aibă cât mai multe activități, însă când vine vorba despre pasiuni, cei trei se află la poluri complet opuse.

"Sunt cam mici ca să aibă în momentul acesta niște pasiuni. Dar Alex, totuși, băiatul cel mai mare, este pasionat de karting. Îi plac mașinile, visează mașini, a luat și de pe tăviță la moț două chei de mașini. Adică este clar că acolo este o pasiune. Fetele sunt cu dansul și baletul momentan, sunt firi mai artistice.", a mai povestit Alina Pușcaș, pentru sursa citată.

Citește și: Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au anulat nunta: „Nu sunt o fire superstițioasă”

Alina Pușcaș, declarații despre al patrulea copil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Modelul este ales de multă vreme!”. Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Alina Pușcaș. "Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am renunțat la pâine"

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies