“Nu mâncam cate o lună!“ Ce sacrificii a făcut Bianca Rus ca să apară la TV

bianca rus dieta
“Nu mâncam cate o lună!“ Ce sacrificii a făcut Bianca Rus ca să apară la TV

Bianca Rus a apelat in trecut la o operatie chirurgicala de taiere a stomacului. Ani la rand bruneta s-a confruntat cu criticile din partea publicului in privinta greutatii pe care o avea. Vedeta a dezvăluit că ajunsese să se înfometeze, ca să dea bine pe sticlă.

Odată cu participarea la ’’Bravo ai stil ”, Bianca Rus a revenit in atenția publicului, cucerind inimile romanilor datorita umorului si felului in care a ajuns sa arate. Fiind mereu în centrul atenției, fosta concurenta a făcut tot posibilul pentru a avea apariții perfecte. Pentru un rezultat impecabil, Bianca a fost dispusă să facă sacrificii greu de imaginat. 

Bianca Rus, sacrificii uriașe ca să apară la televizor. Ce a fost nevoită vedeta să facă

Citeste si: Bianca Rus, despre visul ei din copilărie! În ce domeniu își dorea să lucreze: „Mi-am dorit să devin...”

bianca rus
Bianca Rus[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Rus, pregătită pentru o nouă relație! Ce decizie a luat artista: „Doamne-ajută să îmi găsesc...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cântăreața i-a lăsat pe toți cu gura căscată în momentul în care a pășit în platoul emisiunii. Arăta impecabil si nu mai era nici urmă de tânăra cu forme rubensiene pe care o cunoștea toată lumea. 

„Eu țineam diete și mă pregăteam foarte mult ca să apar într-o emisiune, pentru mine era teribil. Eu nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiune cu mai puține kilograme”,

a dezvăluit vedeta. 

bianca rus slabit
Bianca Rus[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Rus, pregătită pentru o nouă relație! Ce decizie a luat artista: „Doamne-ajută să îmi găsesc...”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  Kilogramele în plus i-au adus numai probleme Biancăi Rus 

Pe vremea când se lupta cu greutatea, cântăreața de muzica populara a întâmpinat dificultăți pe toate planurile, fiind și motivul pentru care a decis să își micșoreze stomacul. După operație, vedeta a reușit să mențină un stil de viață sănătos, incluzând și sportul. A început să fie din ce în ce mai rezervată cu aparițiile TV, merge doar acolo unde se simte pusa in evidenta.

De asemenea, aceasta a recunoscut că fiecare apariție pe sticlă necesită un proces destul de minuțios care, uneori, include și înfometarea. 

„Am fost exclusă din societate, atât din emisiuni, cât și din cercurile mele de prieteni, de peste tot mi se închideau ușile. Eu când spun că mă dai afară pe ușă și intru pe geam toate au o continuitate. Dar dacă tu nu mă placi, celălalt nu mă place, se face mișto pe treaba asta, că am multe kilograme în plus, dar eu mă simțeam bine în pielea mea.Nu

eram chemată nicăieri. Muzică nu puteam să fac, modă nu puteam să fac, nu puteam să fac nimic. M-am retras din muzică vreo șapte ani, mi-am văzut de aspectul fizic și am apărut din nou”, a declarat Bianca Rus în urmă cu câteva luni. 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Vreau să fac nuntă”. Mihai Mitoșeru iubește din nou! Prezentatorul TV a făcut primele declarații despre noua lui iubită

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies