Nu scăpăm de URGIE! COD GALBEN de furtuni și ploi în mai multe zone! Populația, avertizată!!

Nu scăpăm de URGIE! COD GALBEN de  furtuni și ploi în mai multe zone! Populația, avertizată!!
Nu scăpăm de URGIE! COD GALBEN de furtuni și ploi în mai multe zone! Populația, avertizată!!

Nu scăpăm de URGIE! COD GALBEN de furtuni și ploi în mai multe zone! Populația, avertizată!!

Săptămâna începe cu vreme caniculară în aproape toată România! Meteorologii avertizează că temperaturile vor atinge, în cursul zilei de luni, 22 iulie, valori caniculare, iar cele mai ridicate vor fi înregistrate în Lunca Dunării, Oltenia și Muntenia.

Chiar dacă temperaturile vor fi mari, nu scăpăm de riscul de furtuni. Specialiştii ANM spun că în prima zi a săptămânii îşi vor face simţită prezenţa şi vijeliile, în anumite zone.

Încă de dimineață, meteorologii au emis mai multe coduri GALBENE de tip nowcasting pentru mai multe zone din România, populația fiind avertizată că se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, dar și averse care vor cumula local 15-20 l/mp și grindină de dimensiuni mici. 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Jador, de urgență la spital, în Turcia! Concurentul de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite

Citeste si: Horoscop luni, 22 iulie. Un început de săptămână terifiant! Vor plânge cu lacrimi amare! Zodia nedreptățită de astre

Citeste si: Cum să slăbeşti în timp ce dormi. Ce făceai GREȘIT până acum

Citeste si: Frittata. Deliciul incredibil de la micul dejun. Tot ce trebuie să știi ca să îl prepari ca un adevărat chef

Citeste si: Deliciu absolut fabulos, de pe malul Bosforului. Imam Baialdî

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ne otrăvim singuri: alimente pe care le consumăm în fiecare zi și care ne pot ucide

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies