,,Nu simte să-mi ascundă mie ceva”. Dana Rogoz, dezvăluiri neașteptate despre familia sa

,,Nu simte să-mi ascundă mie ceva”. Dana Rogoz, dezvăluiri neașteptate despre familia sa
,,Nu simte să-mi ascundă mie ceva”. Dana Rogoz, dezvăluiri neașteptate despre familia sa

Dana Rogoz și partenerul ei, Radu Dragomir, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și aniversează 18 ani de căsnicie. Au împreună doi copii foarte frumoși și s-au implicat foarte mult în tot ceea ce înseamnă educație bună și o creștere frumoasă.

Care este motivul pentru care actrița nu își mai dorește un copil și ce secret are pentru o căsnicie perfectă,  având în vedere diferența de vârstă dintre ea și soțul ei!

Citeste si: Cine este Dana Rogoz. "Sunt recunoscătoare!”

Dana Rogoz nu își mai dorește alt copil

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad, în vârstă de 8 ani, și pe micuța Lia, de 2 ani.

Soțul actriței este mai mare decât ea cu 19 ani, dar diferența de vârstă nu a fost niciodată o problemă pentru ei.

În momentul în care s-au hotărât să formeze un cuplu, Dana Rogoz avea 19 ani, iar puțini au crezut că relația va funcționa, deoarece diferența de vârstă este foarte mare. Criticile au fost la ordinea zilei, dar cei doi nu au băgat în seamă și au reușit să își trăiască frumoasa poveste de dragoste.

Dana Rogoz a menționat că își lasă copii acasă cu Radu, deoarece sunt mai mari și poate se înțelege mai bine cu ei.

,,Îi las cu Radu. Am noroc că deja sunt mai mari și se poate înțelege și el mai bine cu ei. Și oricum nu stau foarte mult”, a declarat actrița.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ea a mai declarat că micuții ei nu sunt dependenți de ea și că pot sta foarte bine și cu Radu, iar din când în când îi mai duce și la mama ei.

,,Nu, copiii nu sunt dependenți de mine. Pot sta foarte bine și doar cu Radu, i-am mai dus și la mama destul de des, i-am lăsat și cu o prietenă de-a noastră.

Vlad e o fire independentă, e liber să ne spună toate secretele lui, nu are nici un fel de cenzură. Spune orice prostioară pe care o face la școală, nu simte să-mi ascundă mie ceva, încă”, a mai declarat actrița.

Actrița a povestit că nu se mai vede mamă și că nu s-a mai pus problema de așa ceva. Este implicată în ceea ce îi privește pe copiii ei și își dorește să le fie foarte bine, dar nu există alte planuri în acest sens.

,,Nu! Sunt deja mamă, rămân mamă, dar gata! Am terminat! Nu s-a mai pus problema. Sunt foarte implicată în ce-i privește pe copii și vreau să le fie lor bine. Nu există alte planuri în acest sens”, a mai povestit actrița, pentru Click.

Dana Rogoz
Dana Rogoz[Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este și ce vârstă are soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir

Secretul căsniciei Danei Rogoz și a soțului ei

Actrița a spus că la ei a funcționat totul, deoarece au fost sinceri unul cu celălalt.

,,Nu mă dau expertă în ale căsniciei, dar nu cred în secrete! La noi a funcționat totul pentru că am fost foarte sinceri unul cu celălalt.

Cred că semănăm în punctele esențiale. Nu a trebuit niciodată să fac eforturi pentru a fi pe placul lui sau iubită de el. Ne-am iubit și ne iubim așa cum suntem și am fost de-a lungul celor 18 ani”, a mai spus Dana Rogoz.

Dana Rogoz
Dana Rogoz si sotul ei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dana Rogoz, după relația de 18 ani cu Radu Dragomir: ”Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente”



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Dana Rogoz, după relația de 18 ani cu Radu Dragomir: ”Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies