Cine este Dana Rogoz. "Sunt recunoscătoare!”

cine este dana rogoz
Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrite 

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Însă știați că aceasta este și designer?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Dana Rogoz, dar și cum a ajuns aceasta să se bucure de succesul pe care îl are în cariera sa. În plus, descoperiți și amănunte despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de soțul său, dar și în ce vacanță au plecat aceștia.

 

Cine este Dana Rogoz

Dana Rogoz  s-a născut pe data de 26 septembrie, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 36 de ani. Aceasta a devenit cunoscută, datorită faptului că este actriță de film și televiziune, designer, personalitate publică, dar și prezentatoare de televiziune.

dana rogoz varsta
Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrite [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Simina Loica, decizie radicală după despărțirea de Alex Zănoagă: „Vreau să am liniște”

 

Debutul Danei Rogoz în cariera sa

Dana Rogoz  și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă. Încă de la vârsta de trei ani a intrat în grupul denumit „Minisong”, care se află la acea vreme, sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. Apoi a urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, perioadă în care aceasta a fost descoperită de către Cristi Rotaru, în timp ce cânta.

Astfel, Dana Rogoz a debutat la vârsta de doar patru ani, moment în care a avut și primul său turneu, dar a început și să joace în cadrul unei televiziuni.

La vârsta de nouă ani, Dana Rogoz a interpretat rolul „Abramburica”, în serialul TV „Abracadabra  . Apoi în anul 2003, tânăra actriță a interpretat rolul „Ioana”, în filmul „Dulcea saună a morții , film care se află în regia lui Andrei Blaier.

A urmat perioada anilor 2002-2007, atunci când a interpretat un rol și în serialul „La Bloc”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În anul 2007,  Dana Rogoz  a fost membră a juriului în cadrul unui concurs de dans televizat, din Mexic, urmând ca după un an să se întoarcă la marea sa pasiune pentru actorie și a interpretat rolul “Ingrid”, în serialul „Îngerașii” și în 2009, în serialul „State de România”, serial în care a avut rolul fetei primarului, denumită „Andreea Popeangă”.

dana rogoz copii
Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrite [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului"

 

Dana Rogoz are o frumoasă relație alături de soțul s ă u

Tânăra actriță Dana Rogoz trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul său, Radu Dragomir, căci despre acesta este vorba.

În momentul în care cei doi au început să formeze o relație, Dana Rogoz avea vârsta de doar 18 ani, însă acest aspect nu i-a afectat în niciun mod, iar povestea lor de iubire a crescut din ce în ce mai frumos.

Chiar la sfârșitul lunii mai, Dana Rogoz a scris pe contul său de Instagram, că a împlinit 18 ani de relație, alături de soțul său.

Tânăra actrița a publicat o imagine cu cei doi copii, alături de un mesaj emoționant, din care reiese faptul că aceasta este recunoscătoare pentru toate momentele pe care le-a trăit alături de soțul său, Radu Dragomir.

18 ani de relație. Azi. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi ”, a scris Dana Rogoz pe contul său de Instagram.

dana rogoz sot
Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrite [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

 

Dana Rogoz se bucură de vacanță, alături de familie

Se pare că a venit timpul pentru o vacanță și pentru frumoasa actriță Dana Rogoz. Aceasta se află într-o destinație exotică în Bali, alături de soțul său, Radu Dragomir. În plus, cei doi se bucură de vacanță alături de cei doi copii ai lor, dar și de fiul vitreg al Danei, Barbu, băiatul lui Radu din prima sa căsătorie.

Ca de fiecare dată, Dana Rogoz  îi ține la curent pe urmăritorii săi de pe Instagram, iar de curând, aceasta le-a împărtășit și faptul că a trecut prin momente de panică în drumul spre această vacanță. Drumul a fost destul de lung către destinație, de aproape 29 de ore, chiar dacă au avut două escale. Probabil acesta este și motivul pentru care fiului său Vlad i s-a făcut rău, însă din fericire, acesta și-a revenit rapid.

Copiii au fost chiar foarte înțelegători și cooperanți, pentru un drum de aproape 29h, cu tot cu întârzierea ultimului avion intern. În timpul zborului Vlad s-a uitat la televizor și a dormit, Lia s-a jucat cu noi și a dormit și ea mare parte din traseu, în brațele noastre. Problema a fost că în escală în aeroport în Doha, fix după ce a alergat pe tobogane cu Lia la unul dintre locurile de joacă, lui Vlad i s-a făcut brusc rău. A început să aibă frisoane, să spună că îi vine să vomite, se făcuse foarte palid… așa că fugă cu el la clinica din aeroport să îl vadă un medic ”, a scris  Dana Rogoz,  pe contul său de Instagram.

dana rogoz wikipedia
Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrite [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies