„Nu știu câte persoane își mai amintesc numele învățătoarei lor, a doamnei diriginte de matematică din clasele V-VIII!” Monica Tatoiu nu a renunțat definitiv la profesia pe care a îndrăgit-o mult timp

„Nu știu câte persoane își mai amintesc numele învățătoarei lor, a doamnei diriginte de matematică din clasele V-VIII!” Monica Tatoiu nu a renunțat definitiv la profesia pe care a îndrăgit-o mult timp
„Nu știu câte persoane își mai amintesc numele învățătoarei lor, a doamnei diriginte de matematică din clasele V-VIII!” Monica Tatoiu nu a renunțat definitiv la profesia pe care a îndrăgit-o mult timp

Deși a renunțat de multă vreme la profesorat, Monica Tatoiu rămâne mereu în ajutorul celor care au nevoie de sprijin.

Monica Tatoiu este una dintre celebritățile cele mai recunoscute din industria de divertisment autohtonă. De-a lungul timpului, aceasta reușit să construiască o carieră de succes și este foarte apreciată pentru sinceritatea pe care o afișează mereu.

Acesta este și motivul pentru care a strâns în jurul său o mulțime de fani care o susțin în orice moment.

În trecut, Monica Tatoiu a fost profesoară de matematică, dar a renunțat la această poziție și s-a aventurat în lumea afacerilor.

Cu toate acestea, încă oferă meditații gratuite atunci când are oportunitatea.

Citește și: „Le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri. Au ajuns să exagereze cu intervențiile la față.” Monica Tatoiu, mesaj dur pentru femei!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Monica Tatoiu nu a renunțat complet la predat

Cu toate că s-a retras din meseria de profesoară de mulți ani, vedeta nu a abandonat complet pasiunea pentru profesia pe care o îndrăgea. A dezvăluit că încă oferă meditații gratuite și continuă să fie un mentor și o sursă de inspirație pentru tineri și nu numai.

Monica Tatoiu a subliniat că este încă implicată în activități de orientare școlară și profesională atunci când este solicitată.

De asemenea, recunoaște că nu ar fi reușit să ajungă unde este în viață fără îndrumarea unor profesori excepționali, care și-au iubit cu adevărat meseria.

„Sunt profesoară la televizor, sunt profesoară pentru copiii prietenilor mei de pe Facebook, încă dau meditații gratuit, fac orientare școlară și profesională, sunt profesoară în tot ce fac. Nu știu câte persoane își mai amintesc numele învățătoarei lor, a doamnei diriginte de matematică din clasele V-VIII, a domnului profesor de istorie.

Eu sunt produsul unor profesori cu înalt simț de responsabilitate și sunt ceea ce sunt pentru că Dumnezeu mi-a dat șansa să-i am.”, a mărturisit Monica Tatoiu pentru viva.ro.

Monica Tatoiu apelează deseori la mici intervenții estetice

Femeia de afaceri a vorbit deschis despre faptul că recurge la intervenții estetice și nu ezită să menționeze că apelează la medicul estetician atunci când simte nevoia.

De asemenea, ea a optat pentru o procedură de blefaroplastie, care o ajută să pară cu 10 ani mai tânără.

Monica Tatoiu acordă o atenție deosebită atât sănătății sale, cât și aspectului fizic, dorind ca tenul său să arate impecabil.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu abia ce mi-am făcut o intervenție de blefaroplastie. Intervenția asta te face să arăți cu 10 ani mai tânără. Am fost recent și mi-am pus acid hialuronic și botox. Am un medic foarte bun. În primăvară și în toamnă, mă duc în fiecare săptămână și fac ori botox, laser, hialuronic și mezoterapie. În fiecare săptămână câte puțin, câte o procedură. Nu mă duc să îmi bag o tonă să nu mai pot mișca fața.

Mai este și materialul clientului. Medicul este timișorean, a fost studentul tatălui meu. Pot spune că știu exact pe mâinile cui m-am lăsat.”, a precizat Monica Tatoiu pentru fanatik.ro.

Citește și: Monica Tatoiu a vorbit despre cum reușește să fie mereu energică. Femeia de afaceri și-a dezvăluit secretul

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„El are pe cineva acolo și îmi doresc să fie fericit, liniștit și împăcat.” Traian Spak iubește din nou, la nici un an de la divorțul de Andreea Antonescu. Chiar artista a fost cea care a dat vestea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies