„Nu știu cine și cum a condus tratamentul. Nu înțeleg de ce nu a fost operată! A pierdut două luni de tratament.” Medicul Monica Pop, intrigată de plecarea din această lume a Ronei Harter

„Nu știu cine și cum a condus tratamentul. Nu înțeleg de ce nu a fost operată! A pierdut două luni de tratament.” Medicul Monica Pop, intrigată de plecarea din această lume a Ronei Harter
„Nu știu cine și cum a condus tratamentul. Nu înțeleg de ce nu a fost operată! A pierdut două luni de tratament.” Medicul Monica Pop, intrigată de plecarea din această lume a Ronei Harter

Rona Hartner a decedat la vârsta de doar 50 de ani, fiind răpusă de cancer.

Vestea că Rona Hartner a părăsit această lume a șocat o țară întreagă, mai ales că, în urmă cu o lună, actrița declara că se simte din ce în ce mai bine și că se află pe drumul spre vindecare. Din păcate, însă, artista a pierdut lupta cu nemiloasa boală și și-a dat ultima suflare în data de 23 noiembrie 2023, pe patul de spital.

Ar fi putut Rona Hartner să fie salvată?! Medicul Monica Pop, declarații despre boala actriței

Citește și: „Cred că ar fi meritat o carieră mai bogată pentru că har avea și evident ar fi meritat o viață mai lungă.” Irina Margareta Nistor, reacție emoționantă, după ce a aflat vestea că Rona Hartner a decedat

Ar fi putut Rona Hartner să fie salvată?! Medicul Monica Pop, declarații despre boala actriței
Rona Hartner[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „După patru ani, se consideră că, practic, boala nu se mai întoarce. La anul, în ianuarie, voi fi declarată vindecată.” Rona Hartner nu se aștepta să fie răpusă de boală!

La auzul veștii că Rona Hartner a părăsit această lume, medicul Monica Pop, care la rândul său se confruntă cu această boală nemiloasă, a oferit declarații cu privire la decesul actriței. Doctorul susține că, în cazul Ronei, s-a întârziat foarte mult cu tratamentul, iar acele două luni ar fi putut face diferența.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sunt consternată din ambele poziții (n. red cea de doctor și cea de pacient bolnav de cancer). Și vă spun și de ce. În primul rând, pentru că nu m-am așteptat. În al doilea rând, eu consider, poate că greșesc, dar este opinia mea, a unui om care, pe lângă că sunt medic, sufăr de aceeași boală. Din păcate boala este aceeași și nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa, mai ales că vorbea așa cum vorbea.

Din ceea ce a relatat ea, la un moment dat a început să tușească, a tot tușit două luni, s-a dus la Paris, la toți specialiștii și au zis că nu are absolut nimic. S-a întors în țară și în ziua respectivă au pus diagnosticul de metastaze pulmonare. Deci incredibil, a stat două luni fără tratament, eu n-am auzit așa ceva, vreau să vă spun că nu știu cine și cum a condus tratamentul acesta oncologic, e foarte important de știut lucrul acesta.

A pierdut două luni de tratament... S-a întors la Paris, acolo a avut niște speranțe, am auzit-o vorbind și era foarte veselă pentru faptul că metastazele cerebrale s-au redus, erau chiar în remisie. Asta e ceea ce am auzit ultima dată că a spus ea și toată lumea s-a bucurat, vă dați seama. Ea a fost convinsă că a depășit (n. red boala). Nu știu nimic despre această metastază care am înțeles că a crescut și nu înțeleg de ce nu a fost operată.

Eu fac tratament cronic și în urmă cu câteva zile am fost într-o rezervă în care era o doamnă în aceeași situație, operată de metastază cerebrală și era foarte bine. Făcea tratament, dar era foarte bine. Și n-am înțeles, poate că nu am eu toate datele. Nu înțeleg de ce nu a fost operată, nu înțeleg nimic. Și îmi pare foarte rău că s-a întâmplat așa pentru că realmente ea și toată lumea din jur a sperat că va fi salvată.

Uite că s-a întâmplat așa... A mers extraordinar de repede, acum o lună de zile era bine. ”, a declarat medicul Monica Pop, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Rona Hartner și-a presimțit sfârșitul

Rona Hartner și-a presimțit sfârșitul
Rona Hartner[Sursa foto: Facebook]

De-a lungul perioadei în care s-a luptat cu nemilosul cancer, Rona Hartner nu și-a pierdut niciodată speranța și mereu și-a dorit să rămână în viață pentru fiica sa. Cu toate acestea, la ultima ședință de chimioterapie, actrița și-ar fi presimțit sfârșitul.

„A avut o premoniție în timpul ultimei chimioterapii. Și-a văzut tatăl chemând-o la Ceruri.”,   a spus Ioana Morar pentru  Știrile Kanal D



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Tudor Gheorghe. "Eu am rămas singur. Am rămas fără tată. El a plecat, l-au săltat. Fusese condamnat 22 de ani. N-a fost uşor, mai ales că mai aveam încă două surori.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies