„Nu sunt eu în măsură să mă apreciez” Cine este George Simion

cine este george simion
Cine este George Simion

George Simion a ajuns în atenția publicului în anul 2019, după ce a înființat partidul AUR, de extremă dreapta. De-a lungul timpului, politicianul a avut mai multe apariții controversate, pentru care a primit reclamații, dar și-a strâns și un val uriaș de susținători.

În acest weekend, împreună cu partenera sa, Ilinca Munteanu, vor spune „DA”, la nunta lor grandioasă, la care vor fi peste 10.000 de persoane.

George Simion, între critică și admirație

Citeste si: Cine este Ilinca Munteanu, soția lui George Simion. “Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani”

cine este george simion
Cine este George Simion[Sursa foto: Facebook]

Cine este George Simion

Citeste si: „Astăzi am făcut formalitățile cerute de stat” George Simion s-a cununat civil cu Ilinca Munteanu

În anul 2019, alături de Claudiu Târziu, George Simion a reușit să ducă la capăt ceva nemaiîntâlnit în politica din România. Au format partidul „Alianța pentru Unirea Românilor”, bazându-se doar pe campanie politică prin intermediul rețelelor de socializare și al mitingurilor în diverse orașe. Ulterior, George Simion a devenit unicul lider al partidului.

Politicianul militează pentru unirea României cu Republica Moldova. Simion a avut numeroase apariții scandaloase în Parlament, acolo unde își exprima vehement opiniile, contrare cu cele ale partidelor la putere. De-a lungul timpului, liderul AUR a acumulat cinci interdicții de intrare pe teritoriul Republicii Moldova.

George Simion, autor al două cărți

george simion si ilinca
George Simion și Ilinca Munteanu[Sursa foto: Instagram]

Ce vârstă are George Simion

Citeste si: "Cel mai mare cadou pentru noi!" Cum se va da darul la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În anul 2017, Simion lansează cartea „Blocați în labirint”, în care vorbește despre parcursul Republicii Moldova, aducând propriile sale observații. A doua carte a apărut în 2019, sub titlul „Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu”.

În carte, liderul AUR a dezvăluit detalii despre interacțiunile pe care le-a avut cu diverși politicieni. George Simion a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a fost întrebat dacă se consideră un lider adevărat.

„Nu știu. Asta numai oamenii pot aprecia, cei care se uită la noi și cei cu care lucrăm. Nu sunt eu în măsură mă apreciez”, a declarat liderul AUR, referitor la întrebarea adresată de moderatoarea emisiunii.

Copilăria și educația lui George Simion

Politicianul în vârstă de 36 de ani s-a născut în Focșani, în județul Vrancea. George a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București. Ulterior, a urmat cursurile de licență ale Facultății Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București. A studiat programul de masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu specializarea „Crimele comunismului”

Cine este Ilinca Munteanu, soția lui George Simion

cine este iubita lui george simion
Ilinca Munteanu, partenera lui George Simion[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „O să fie expusă pe gard” Ce tradiție neobișnuită va fi la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu

Ilinca este o tânără în vârstă de 24 de ani, care a terminat Facultatea de Drept. Cu toate că este partenera unui lider politic, Ilinca nu dorește să urmeze o astfel de carieră.

„Pot să îți spun două cuvinte și cele mai importante, este pur si simplu un vis, un vis devenit realitate, este foarte frumos, foarte plăcut sa stai cu oamenii, să gestionezi ce se întâmpla. E cel mai frumos să o faci cum vrei tu.”, a declarat Ilinca Munteanu, despre nunta sa cu George Simion.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Promitem să fim împreună până când moartea ne va despărți” George Simion, nuntă e proporții, cu 10.000 de invitați

george simion nunta
Nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: George Simion a avut parte de derogare din partea BOR, pentru nunta sa. Ce preoți vor participa la eveniment

Recent, George Simion a dezvăluit identitatea iubitei sale, pe care a ascuns-o mult timp.

“Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a declarat George Simion.

 În acest weekend, cei doi își unesc sufletele, organizând o nuntă neobișnuită. George și Ilinca Simion se căsătoresc pe data de 27 august, în comuna Măciuca, din Județul Vâlcea. Pentru eveniment, mirii au ales o locație de lux, un resort cu o curte imensă, unde vor fi așteptați peste 10.000 de invitați. Nunta este una plină de activități, de la expoziții cu haine tradiționale, la spectacole cu daci și romani, dar și ateliere de călărit, pictură și sculptat, pentru copii. Vineri, Ilinca și George au avut cununia civilă, însă liderul AUR a declarat că adevăratul jurământ, va fi cel de la cununia religioasă. Cei doi miri au respectat multe tradiții și obiceiuri vechi și au purtat haine cu influențe folclorice.

„Astăzi semnăm nişte acte în faţa unui stat care şi-a bătut joc de prea mulţi români. Mâine e ziua cea mare, când vom spune «da» în fața lui Dumnezeu”, a declarat George Simion.

 


Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

"Cel mai mare cadou pentru noi!" Cum se va da darul la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies