,,Nu sunt operată din cap până în picioare!” Cristina Pucean a vorbit despre intervențiile chirurgicale pe care le are

,,Nu sunt operată din cap până în picioare!” Cristina Pucean a vorbit despre intervențiile chirurgicale pe care le are
,,Nu sunt operată din cap până în picioare!” Cristina Pucean a vorbit despre intervențiile chirurgicale pe care le are

Cristina Pucean a fost invitată în cadrul emisiunii ,,Fiță cu Adiță”, unde a abordat mai multe subiecte din viața ei, precum viața sentimentala, cât de cheltuitoare este sau intervențiile chirurgicale pe care le are. Dansatoarea a fost sinceră și a spus lucrurilor pe nume.

Cristina Pucean este o dansatoare foarte apreciată și mulți oamenii adoră felul în care dansează. Ea are foarte mult respect de sine și a povestit, în cadrul emisiunii, că nu ar face niciun lucru pentru o sumă de bani, în afara de dans.
Deși cunoaște riscurile la care se expune prin modul în care dansează, Cristina Pucean o face din pură pasiune, iar talentul său este de-a dreptul inedit.

Citeste si: Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor

Cristina Pucean a vorbit despre operațiile estetice
Cristina Pucean a vorbit despre operațiile estetice[Sursa foto: Instagram]

Cristina Pucean, despre operațiile estetice

Cristina Pucean a vorbit, în cadrul emisiunii ,,Fiță cu Adiță” operațiile estetice. Ea a spus că un lucru care a deranjat-o foarte tare în presă și care nu a fost deloc adevărat a fost afirmația că este operată din cap până în picioare.

Dansatoarea a povestit că are îmbunătățiri estetice, dar nu din cap până în picioare.

,,Nu sunt operată din cap până în picioare. Am îmbunătățiri estetice. Sânii, nasul, dinții, dar nu îi pot numi operație, intervenție estetică, în rest...”, a spus Cristina Pucean.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dansatoarea a mai povestit și faptul că este destul de cheltuitoare și nu își păstrează deloc banii. Ea consideră că trebuie să se bucure de orice, deoarece are o singură viață și nu trebuie să piardă niciun eveniment care o face fericită.

,,Sunt cheltuitoare rău. Ce vrei să fac, o viață am. La 80 de ani ce mai fac? Dacă mor la 80 de ani, eu îmi strâng banii la saltea? Dau pe orice.

Plătesc pentru plăcerea mea. Dacă ies afară, îți dai seama că eu plătesc tot, de fiecare dată când ies cu prietenele sau cu familia”, a mai declarat Cristina Pucean, în cadrul emisiunii ,,Fiță cu Adiță”.

Cristina Pucean in cadrul emisiunii Fiță cu Adiță [Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce a spus Cristina Pucean despre presupusa relație cu Bogdan de la Ploiești

Dansatoarea a spus că între ea și Bogdan de la Ploiești nu există mai mult decât o relație de prietenie, iar dacă oamenii îi tot vor împreună, mai filmează din când în când un clip și pentru fanii lor.


Ne cunoaștem de foarte mult timp, colaborăm de foarte mult timp și dacă tot ne vrea lumea împreună la evenimente, am zis să mai filmăm și un clip. Presa spune multe ca să vândă, dar îți dai seama că nu e neapărat așa. Suntem prieteni buni”, a spus Cristina Pucean.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Pucean
Cristina Pucean a vorbit despre operațiile estetice[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bogdan de la Ploiești i-a făcut o declarație de dragoste Cristinei Pucean. Videoclipul a devenit viral

Citeste si: Cum arăta Cristina Pucean, dansatoarea preferată a maneliștilor, înainte de operații? De nerecunoscut!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au probleme în relație. Ce mesaj a transmis dansatoarea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies