„Nu voi permite să fii uitat!” Alin Gabriel Matei, mesaj emoționant, la un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian

„Nu voi permite să fii uitat!” Alin Gabriel Matei, mesaj emoționant, la un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian
„Nu voi permite să fii uitat!” Alin Gabriel Matei, mesaj emoționant, la un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Pentru multe persoane astăzi este o zi tristă, deoarece s-a împlinit un an de când marele artist, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață, lăsând în urma lui lacrimi și durere.

Timpul a trecut, dar familia și persoanele care i-au fost apropiate nu au reușit să treacă peste tragicul eveniment nici până în momentul actual. Fiul său de suflet, Alin Gabriel Matei, a trimis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Citeste si: Constantin Enceanu, dispută cu sora lui Petrică Mîțu Stoian. “Știu că e supărată.”

Alin Gabriel Matei, mesaj emoționant, la un an de la moartea artistului

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a scris un mesaj de-a dreptul emoționant, la un an de la moartea artistului. Acesta a fost foarte afectat de decesul cântărețului de muzică populară, deoarece i-a fost cu adevărat un mentor.

În mesajul de pe rețelele de socializare, fiul său de suflet i-a mulțumit pentru tot și a spus că nu îl va uita niciodată.

„Un an de când ne-ai părăsit. Un an de suferință, tristețe, lacrimi, întrebări fără răspuns și nu în ultimul rând, durere. Un an în care toată țara te-a plâns……… repede trece timpul, dar nu te voi uita niciodată și nu voi permite să fii uitat. Mulțumesc din suflet pentru tot, îngerul meu păzitor! Odihnă veșnică, Maestre!", a fost mesajul transmis de fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, pe contul personal de Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Alin Gabriel Matei, mesaj emoționant, la un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian
Alin Gabriel Matei, mesaj emoționant, la un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este CONSTANTIN ENCEANU. „Îmi amintesc când mi-a luat mama primul pulover de lâniţă.... era cu trei numere mai mari”

Colegii de breaslă încă plâng după artist

Constantin Enceanu și Mariana Ionescu Căpitănescu au vorbit despre artist și au spus că le-a fost foarte de greu să urce pe scenă fără bunul lor prieten, deoarece mereu era alături de ei și

la fiecare eveniment se gândesc la acesta.

„Cântecele lui, care erau atât de frumoase, lipsesc de pe scenă. Sufletește, el întotdeauna mă suna și vorbeam și nu îmi vine să cred că totuși s-a dus un an în care vorbim despre el la trecut. Pentru noi, pentru cei care am fost aproape de el, a fost o lecție că niciodată nu poți să știi câte zile ai pe pământ și că trebuie să ne prețuim mai mult, să avem mai mult grijă de noi și să petrecem mai mult timp alături de cei pe care îi iubim."

, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„A fost extrem de greu, mai ales la evenimentele unde știam că trebuia să fie și el. Evenimentele, noi le avem și cu doi ani de zile luate înainte și știam că urma să am câteva evenimente la care ar fi trebuit să fie și el. Atunci când am ajuns la nuntă oamenii mi-au zis că și-ar fi dorit să facem programul amândoi, dar din nefericire Petre nu mai este.

De fiecare dată, atâta timp cât eram la eveniment, nu știu de ce, dar gândul îmi fugea către el și mă gândeam că de acolo din Ceruri se uită și că amintim de el și povestim despre el.", a adăugat Constantin Enceanu, într-un interviu exclusiv, pentru WOWbiz.ro.

 Alin Gabriel Matei, mesaj emoționant, la un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian
Alin Gabriel Matei, mesaj emoționant, la un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican, adevărul din culisele zvonurilor! Artista a dezvăluit totul: „Nu am defilat cu relația noastră”

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Constantin Enceanu a spus motivul pentru care nu va fi prezent la evenimentul “În Memoriam Petrică Mîțu Stoian”. “Le-am spus încă de la început că nu ajung!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies