Nuntă în showbiz-ul românesc! Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă în mare secret: „Te iubesc până la sfârșitul Galaxiei și înapoi!”

Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit în mare secret
Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit în mare secret

Veste mare în lumea mondenă românească! Au făcut nunta în mare secret la un an distanță după ce actorul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră de viață.

Cunoscuții și îndrăgiții actori Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit în mare secret în urmă cu scurt timp. Cei doi au pășit în fața altarului și au spus marele „DA” în fața rudelor și prietenilor apropiați. Iată cum au fost îmbrăcați cei doi și cum s-a desfășurat evenimentul:

Citeste si: Roxana Hulpe și Alex Petricean s-au despărțit! Cu cine se iubește prezentatoarea TV

Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit în mare secret
Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit în mare secret[Sursa foto: Instagram]

Actorii s-au căsătorit în mare secret!

Bubu Cernea, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară, s-a căsătorit cu partenera lui de viață, Elena Mogîldea. Cei doi au organizat marele eveniment într-un loc spectaculos, alături de prietenii apropiați.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Actorul și soția sa au avut grijă să planifice totul în secret, astfel că nimeni nu a știut faptul că cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Vestea cea mare a fost oferită chiar de Bubu Cernea printr-un mesaj pe rețelele de socializare în care le-a mulțumit tuturor invitaților pentru faptul că au fost alături într-unul dintre cele mai importante clipe din viața lor.

Elena Mogîldea, partenera lui, a ales o rochie de-a dreptul spectaculoasă, dar și un machiaj prin care i-au fost evidențiate foarte bine trăsăturile.

Pe de cealaltă parte, actorul a ales o ținută mai lejeră, pe care a asortat-o ulterior cu un sacou.

„M-am căsătorit ieri cu cea mai bună și frumoasă fată din lume. Te iubesc până la sfârșitul Galaxiei și înapoi. Mulțumim enorm tuturor prietenilor noștri care au venit și au petrecut alături de noi aseară”, a scris Bubu Cernea pe rețelele de socializare.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Mihai Corcheș se căsătoresc! Cei doi și-au ales deja nașii: „Să fie într-un ceas bun”

Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit în mare secret
Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit în mare secret[Sursa foto: Instagram]

Actorul și-a cerut iubita de soție în 2021

Bubu Cernea și-a cerut frumoasa parteneră de viață de soție în urmă cu un an, veste care a venit ca o surpriză pentru toți fanii acestora.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din basme și își doresc să rămână unul lângă celălalt pentru tot restul vieții.

„A spus DAAA❤️❤️❤️❤️❤️ Sunt dincolo de emoționat și atât de FERICIT să-mi petrec restul vieții alături de tine adevărata mea iubire dulce @ellenamogildea ❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Bubu Cernea pe Instagram!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Adi Minune se retrage din muzică, iar fiul său va duce tradiția mai departe! Cum cântă Adrian Jr.

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies