Gabriela Cristea a oferit o idee de mâncare rapidă și delicioasă, perfectă pentru atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție.
Gabriela Cristea este o mămică devotată și o gospodină iscusită, care mereu pregătește cele mai bune mâncăruri pentru familia sa. Cu toate acestea, de multe ori, vedeta nu are prea mult timp la dispoziție și trebuie să improvizeze, găsind alternative rapide și delicioase, care să fie pe placul întregii familii.
De data aceasta, prezentatoarea TV a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Facebook o idee de cină, pe care a numit-o „Mâncarea delicioasă a puturosului”.
„ Sunt pe ultima sută de metrii înainte să vină fetele acasă și este momentul să fac ceva de mâncare. Eu o numesc MÂNCAREA DELICIOASĂ A PUTUROSULUI. Asta e ceea ce gătesc eu în 10 minute, când am o zi aglomerată .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.
Rețeta Gabrielei Cristea de carne la cuptor cu piure de cartofi
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
„Mâncarea puturosului” este de fapt carne la cuptor cu piure de cartofi, pe care Gabriela Cristea a pregătit-o cu ingredientele pe care le avea în frigider, într-un timp record.
Vedeta a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei și ingredientele folosite.
Ingrediente pentru carne cu legume la cuptor:
- doi pui mici;
- o ceapă;
- un ardei;
- roșii cherry;
- o căpățână de usturoi;
- boabe de piper roșu;
- boya dulce;
- piper roșu măcinat;
- ulei de măsline;
- un pahar cu apă.
„ Acest piper roșu este recomandat la inimă și în cura de slăbire, dacă doriți să slăbiți. ”, a precizat prezentatoarea TV.
Mod de preparare:
Procesul de preparare a fost unul extrem de simplu și rapid. Tot ceea ce trebuie să faceți este să puneți carnea într-o tavă, iar ulterior legumele tăiate în bucățele mari, asezonate cu condimente. Ulterior, totul merge la cuptor timp de o oră.
„ Cât a durat? 5 minute să preparăm totul. Merge la cuptor și peste o oră, adică exact când se întorc fetele, o să fie totul gata .”, a spus Gabriela Cristea.
Ingrediente pentru piure de cartofi:
- cartofi;
- sare;
- unt;
- un pahar cu lapte.
Mod de preparare:
Cât timp carnea se rumenea la cuptor, Gabriela Cristea a curățat repede cartofii, i-a pus la fiert, i-a pasat și a adăugat unt, lapte și sare.
Procesul a fost unul extrem de simplu și rapid, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.„ În 10 minute am gătit o mâncare delicioasă și care place întregii familii. Într-o zi din asta super aglomerată, cred că este varianta cea mai bună .”, a spus Gabriela Cristea.