„O mâncare delicioasă și care place întregii familii. Într-o zi din asta super aglomerată, este varianta cea mai bună.” În cât timp gătește Gabriela Cristea așa numita „Mâncare a puturosului”

„O mâncare delicioasă și care place întregii familii. Într-o zi din asta super aglomerată, este varianta cea mai bună.” În cât timp gătește Gabriela Cristea așa numita „Mâncare a puturosului”
„O mâncare delicioasă și care place întregii familii. Într-o zi din asta super aglomerată, este varianta cea mai bună.” În cât timp gătește Gabriela Cristea așa numita „Mâncare a puturosului”

Gabriela Cristea a oferit o idee de mâncare rapidă și delicioasă, perfectă pentru atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție.

Gabriela Cristea este o mămică devotată și o gospodină iscusită, care mereu pregătește cele mai bune mâncăruri pentru familia sa. Cu toate acestea, de multe ori, vedeta nu are prea mult timp la dispoziție și trebuie să improvizeze, găsind alternative rapide și delicioase, care să fie pe placul întregii familii.

De data aceasta, prezentatoarea TV a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Facebook o idee de cină, pe care a numit-o „Mâncarea delicioasă a puturosului”.

 „ Sunt pe ultima sută de metrii înainte să vină fetele acasă și este momentul să fac ceva de mâncare. Eu o numesc MÂNCAREA DELICIOASĂ A PUTUROSULUI. Asta e ceea ce gătesc eu în 10 minute, când am o zi aglomerată .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Rețeta Gabrielei Cristea de carne la cuptor cu piure de cartofi

Citește și: „Nu e mare filozofie, doar răbdare să aveți, căci în rest ciorba se face singură.” Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea! Prezentatoarea TV și-a dezvăluit secretele culinare

Citește și: „Este foarte gustoasă, este aromată și extrem de sănătoasă.” Rețeta de salată de ton cu anchois a Gabrielei Cristea. Un preparat care te ajută în lupta cu kilogramele în plus

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Mâncarea puturosului” este de fapt carne la cuptor cu piure de cartofi, pe care Gabriela Cristea a pregătit-o cu ingredientele pe care le avea în frigider, într-un timp record.

Vedeta a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei și ingredientele folosite.

Ingrediente pentru carne cu legume la cuptor:

  • doi pui mici;
  • o ceapă;
  • un ardei;
  • roșii cherry;
  • o căpățână de usturoi;
  • boabe de piper roșu;
  • boya dulce;
  • piper roșu măcinat;
  • ulei de măsline;
  • un pahar cu apă.

Acest piper roșu este recomandat la inimă și în cura de slăbire, dacă doriți să slăbiți. ”, a precizat prezentatoarea TV.

Mod de preparare:

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Procesul de preparare a fost unul extrem de simplu și rapid. Tot ceea ce trebuie să faceți este să puneți carnea într-o tavă, iar ulterior legumele tăiate în bucățele mari, asezonate cu condimente. Ulterior, totul merge la cuptor timp de o oră.

Cât a durat? 5 minute să preparăm totul. Merge la cuptor și peste o oră, adică exact când se întorc fetele, o să fie totul gata .”, a spus Gabriela Cristea.

Ingrediente pentru piure de cartofi:

  • cartofi;
  • sare;
  • unt;
  • un pahar cu lapte.

Mod de preparare:

Cât timp carnea se rumenea la cuptor, Gabriela Cristea a curățat repede cartofii, i-a pus la fiert, i-a pasat și a adăugat unt, lapte și sare.

Procesul a fost unul extrem de simplu și rapid, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

În 10 minute am gătit o mâncare delicioasă și care place întregii familii. Într-o zi din asta super aglomerată, cred că este varianta cea mai bună .”, a spus Gabriela Cristea.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Dumnezeu să vă ferească de femei la conducere. O femeie care este numărul unu într-o companie, este periculos.” Monica Tatoiu, sfaturi importante în afaceri

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies