Oana Radu iubește din nou? „Aș vrea să cred că sunt iubită.”

Oana Radu iubește din nou?
Oana Radu 

Artista a vorbit despre posibilitatea de a-și reface viața amoroasă.

Oana Radu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, s-a bucurat de numeroase realizări pe plan profesional de-a lungul timpului. Cu toate acestea, în ceea ce privește planul personal, artista a trecut prin numeroase dezamăgiri. După ce fostul său iubit a decedat în urma unui accident, Oana Radu și-a refăcut viața sentimentală în compania lui Cătălin Dobrescu, care i-a devenit în cele din urmă soț.

Din păcate, această relație s-a terminat într-un mod destul de urât, deoarece artista l-a acuzat pe fostul soț de manipulare emoțională și de faptul că ar fi beneficiat din punct de vedere financiar de pe urma sa.

Cu toate acestea, a trecut ceva timp de la divorțul de fostul soț, iar acum întrebarea care stă pe buzele tuturor este: „Iubește Oana Radu din nou?”. La această întrebare artista a răspuns în cadrul podcastului „Te Ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

Oana Radu, dezvăluiri despre viața sa amoroasă

Citește și: Oana Radu, despre relația cu fostul soț. Motivul pentru care s-a hotărât să spună prin ce a trecut. „Ca un dictator. Când a văzut că nu se mai poate, a hotărât să își schimbe moneda.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Oana Radu iubește din nou?
Oana Radu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Artista susține că iubește și că este iubită. Cu toate acestea, Oana Radu nu a vrut să ofere mai multe detalii despre viața sa sentimentală și a preferat să păstreze o notă de mister.

Vedeta a ținut să precizeze, totuși, că în viața sa există un bărbat care o face fericită și că se simte totodată binecuvântată pentru faptul că este iubită și apreciată de oameni, pentru faptul că este sănătoasă și pentru că poate câștiga bani din pasiunea sa.

Iubesc. Aș vrea să cred că sunt iubită. În primul rând, mă face fericită faptul că sunt sănătoasă. Normal că mă face un bărbat fericită.

Iubesc faptul că sunt binecuvântată prin a face ceea ce îmi place și a ajunge să câștig bani din asta, să împărtășesc cu oamenii ceea ce fac.”, a declarat Oana Radu.  

Oana Radu iubește din nou?
Oana Radu [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Giulia Nahmany a realizat înghețata preferată a starului Dua Lipa. Ce combinație inedită preferă vedeta internațională? „Nu spune că nu îți place până nu încerci.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Larisa Uță vorbește despre problemele lui Alin Oprea cu alcoolul: „Fostul meu soț a fost și este alcoolic. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies