Oana Roman, mărturisiri șocante. Vedeta a dezvăluit că a fost blestemată de fostul ei soț

Oana Roman, mărturisiri șocante. Vedeta a dezvăluit că a fost blestemată de fostul ei soț
Oana Roman, mărturisiri șocante. Vedeta a dezvăluit că a fost blestemată de fostul ei soț

Oana Roman le-a dezvăluit celor care o urmăresc că fostul său partener de viață ar fi blestemat-o, după ce a primit un mesaj în mediul online, care a i-a lăsat un gust amar. Iată ce sfat le-a dat celor care o urmăresc.

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o poveste de dragoste mulți ani, dar, în urmă cu puțin timp au hotărât că cel mai bine este să meargă pe drumuri diferitre. După ce s-au despărțit, cei doi au avut la activ mai multe conflicte.

Citește și: „Mi-a ajuns.” Oana Roman, curtată de bărbați, de când nu mai este împreună cu Marius Elisei

Oana Roman, blestemată de Marius Elisei?

Oana Roaman este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi multe dintre momentele din viața ei. Acest lucru s-a întâmplat și recent, după ce a publicat pe pagina ei personală de Instagram un mesaj pe care l-a primit de la un internaut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vedeta a făcut un clip video în care a menționat că a fost blestemată prin intermediul unui mesaj, dar nu îi este frică de aceste lucruri. De-a lungul anilor a mai fost blestemată, iar conform spuselor ei, chiar și cel cu care a fost căsătorită i-a făcut un asemenea lucru.

„Astăzi am mai primit un mesaj(...) Cineva, pur și simplu, mă blesteamă, la propriu.

Nu mă sperie chestia asta, dimpotrivă. Am primit multe blesteme la viața mea, inclusiv din partea unor oameni foarte apropiați, cum ar fi chiar un om cu care am trăit în casă și cu care am fost căsătorită. Cred că nu există păcat sau poate este unul dintre cele mai mari păcate să blestemi pe cineva, pentru că blestemul, practic, se întoarce, după părere mea, nu ca un boomerang, de 100 de ori mai rău”, a mărturisit
Oana Roman pe InstaStory.

Vedeta, sfat prețios pentru cei de acasă

Vedeta le-a transmis celor de pe rețelele de socializare să evite blestemele, deoarece este un adevărat păcat și prețul lui este unul mare.

„Vă rog eu evitați să blestemați vreodată pe cineva. E un păcat capital și se plătește foarte dur. Abateți asupra voastră mult rău. Spuneți orice, dar nu blestemați vreodată pe nimeni”, a scris

vedeta.

Citește și: ”Mă bucur de viață!” Oana Roman, apariție surprinzătoare în costum de baie!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

”Mă bucur de viață!” Oana Roman, apariție surprinzătoare în costum de baie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies