Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți! Ce pregătiri fac cei doi?

oana si viorel lis parinti
Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți

Oana și Viorel Lis își vor îndeplini visul de-o viață și vor deveni părinți în curând.

Oana și Viorel Lis se pot considera oameni norocoși, dat fiind faptul că vor deveni părinți în curând. Frumoasa blondină a primit certificatul de părinte adoptator.

Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți!

Oana Lis a luptat până în pânzele albe pentru a i se aproba certificatul de părinte adoptator, astfel că vedeta este mai fericită ca oricând că va deveni mămică în curând.

„Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. 

Citeste si: Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii și se pregătesc pentru al patrulea. Ducii de Cambridge își mai doresc o fetiță.

oana si viorel lis viitori parinti
Oana și Viorel Lis aranjează deja camera copilului[Sursa foto: kanald.ro]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum, nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică”, spune Oana Lis.

Până când copilul va intra în casa lor, Oana și Viorel Lis se ocupă cu amenajarea camerei noului membru al familiei, astfel că micuțul sau micuța să aibă parte de tot

confortul.

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndrăgostit la prima vedere. Cum s-au cunoscut și când a început povestea lor de iubire

„Viorel a cedat camera lui pentru copil și mi s-a părut un gest minunat. Poate pare ciudat că încă nu există copilul, dar mie mi se pare normal să le faci dinainte, să nu te găsească nepregătit”, mai spune Oana Lis.

Oana Lis nu are pretenții și spune că nu contează dacă va avea băiețel sau fetiță, important este că va deveni mămică așa cum și-a dorit.

oana lis mamica
Oana Lis a primit certificatul de părinte adoptator[Sursa foto: Facebook Oana Lis]

„În opțiunile mele sunt și băiat și fetiță. O mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște. Poate tu-ți dorești băiat sau fată, dar ce vrea Dumnezeu. Am emoții când mă gândesc la lucrul ăsta.

Mă bucur de perioada asta și am început să fac schimbări prin casă, să fac loc în dulap. Și Viorel a cedat locul lui, acolo să doarmă copilul. Toate lucrurile astea trebuie pregătite din timp”, a precizat Oana Lis.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

CITEȘTE: Cum apare plictiseala în relație. Foarte multe cupluri fac o greşeală majoră

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Maria Constantin, despre momentul când Marcel Toader a extras abuziv sume mari din contul Gabrielei Cristea: "Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies