Stela Bizdu a născut în secret pentru a doua oară: "Am plâns și am râs"

stela bizdu a nascut a doua oara
Stela Bizdu a născut în secret pentru a doua oară

Stela Bizdu a născut în mare secret cel de-al doilea copil, iar acum s-a decis să publice prima fotografie cu bebelușul.

Fotomodelul Stela Bizdu a născut pentru a doua oară în mare secret, însă a decis că este cazul să le arate și fanilor minunea pe care a purtat-o atâta timp în pântece.

Stela Bizdu a născut în secret pentru a doua oară

Stela Bizdu a născut la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie “Filantropia”, cu 18 zile înainte de ziua de naștere a mamei sale.

Frumoasa blondină a vrut să le arate tuturor îngerașul pe care îl poartă acum în brațe și care îi va face zilele mai frumoase de acum înainte.

Citeste si: Andrada și Cazi au părăsit Puterea Dragostei, dar s-au ținut de cuvânt! Ce surpriză au foștii concurenți?

stela bizdu mamica a doua oara
Stela Bizdu și soțul ei au devenit părinți pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram Stela Bizdu]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Dragii mei, Ea este MARIA și s-a născut pe 10 mai (ieri) la ora 9:40💗💗💗 Nu se poate descrie în cuvinte sentimentul pe care îl am în aceste momente. Am plâns și am râs în același timp… Amândouă suntem bine și abia așteptăm să plecăm acasă la tati și frățiorul mai mare, Ianis. Vă pupăm cu drag!😘”, a scris Stela Bizdu în dreptul fotografiei postate pe contul personal de Instagram.

Printre primele persoane care s-au îngrămădit să o felicite pe Stela Bizdu pentru minunea adusă pe lume, s-a numărat și Ana-Maria Mocanu: “Să vă trăiască minunile! ❤️”

Citeste si: Când va naște iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România?! "Daniela trebuie să nască peste..."

Stela Bizdu și soțul ei mai au un copil, pe Ianis, care a împlinit cinci ani pe 17 ianuarie și care se bucură de toată atenția și dragostea părinților lui.

stela bizdu a nascut a doua oara
Stela Bizdu le-a arătat tuturor minunea pe care a adus-o pe lume a doua oară[Sursa foto: Instagram Stela Bizdu]

“(…). Despre munca mea, e mai mult pe perioada verii, mă ocup mai mult de partea administrativă. Sunt fermier, însă munca de teren o face soţul. Eu consider că am primit o a doua şansă la viaţă. Înainte eram ca orice altă femeie, aveam probleme închipuite. Eram mai superficială, recunosc.

Acest accident, această lecţie de viaţă pe care am primit-o, m-a trezit la realitate şi acum vreau să le sfătuiesc pe fete, domnişoare, doamne, să privească întotdeauna partea plină a paharului, să se iubească pe ele, să se accepte asa cum sunt,

cu calităţi şi defecte. Pentru că dintr-o dată, într-o fracţiune de secundă nu ştii ce-ţi rezervă viaţa. În cazul meu, m-am trezit în urma unui accident fără un picior. Totuşi, de când privesc cu pozitivism viaţa mi se întâmplă numai lucruri bune, iar totul porneşte din interior şi se vede la exterior”, a declarat Stela Bizdu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce a pățit Daniela Iliescu de când Culiță Sterp se află la Survivor România?! ”Să fii mândră"

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies