Oana Zăvoranu, despre agresiunile lui Pepe asupra Ralucăi Pastramă: "Să o bată în mijlocul străzii..."

oana zavoranu despre pepe
Oana Zăvoranu face declarații depre fostul soț

Oana Zăvoranu vorbește sincer, ca de fiecare dată. Vedeta spune adevărul despre ultimele speculații apărute în presă, și anume faptul că Pepe ar fi fost violent cu Raluca Pastramă.

Oana Zăvoranu spune că Pepe n-ar fi avut cum să fie violent cu Raluca Pastramă, dat fiind faptul că acesta ar fi controlat de familia ei.

Oana Zăvoranu, despre Pepe

După ce fanii au aflat că Pepe va divorța de Raluca Pastramă, un nou scandal s-a invit în preajma celor doi. Cântărețul și-ar fi lovit soția în plină stradă, doar că Oana Zăvoranu nu crede în această poveste.

Citeste si: Scandal de proportii în showbiz! Oana Zavoranu o ataca pe Andreea Tonciu, cea mai iubita concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

„Înafară de faptul că mi se r@#$ și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii.

Că... nu știu... există ei poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine”, a declarat Oana Zăvoranu despre scandalul care îl are ca protagonist pe Pepe.

oana zavoranu despre relatia lui pepe
Oana Zăvoranu nu se va împăca niciodată cu Pepe[Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Oana Zăvoranu continuă să fie sceptică în ceea ce privește divorțul lui Pepe  și spune că totul este aranjat.

Citeste si: Raluca Pastramă rupe tăcerea. De ce a divorțat de Pepe?

„Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu b@#$ nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes.

Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a continuat vedeta.

Oana Zăvoranu susține că Pepe n-ar fi fost vreodată violent cu ea.

oana zavoranu despre bataia lui pepe
Oana Zăvoranu declară că totul e doar un joc pus la cale de Pepe și soția lui[Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Dacă avea cu mine, nu mai exista astăzi pe planeta Pământ. A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier. Acum nu știu poate dacă l-a inspirat fața ei vreodată și în particular i-a dat două în mufă, asta n-aș ști să spun, pentru că ar însemna să aberez că nu sunt vreo muscă pe perdeaua lor”, a mai spus aceasta.

Totuși, vedeta susține că Pepe este agresiv verbal.

„Dar, ceea ce susțin eu, nu cred că a bătut-o ziua în amaiza mare de față cu copiii. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu, nu a fost niciodată”, a spus Oana Zăvoranu.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cupluri de zodii care se ceartă non-stop! Compatibilitatea lor este minimă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies