Obligată să ţină dietă la 12 ani. Vedeta a făcut mărturisiri cutremurătoare despre amenințările celebrului ei tată

Obligată să ţină dietă la 12 ani. Vedeta a făcut mărturisiri cutremurătoare despre amenințările celebrului ei tată
Obligată să ţină dietă la 12 ani. Vedeta a făcut mărturisiri cutremurătoare despre amenințările celebrului ei tată

Vedeta a suferit tulburari alimentare din cauza atitudinii dure a tatalui, care o tinea la regim strict

Actriţa a suferit tulburări alimentare din cauza atitutidinii dure a lui Henry Fonda. Acesta o ţinea la regim şi îi cerea să poarte fuste lungi.

Într-un eseu emoţionant în care explică cum a devenit feministă, în vârstă de 81 de ani mărturiseşte că atitudinea autoritată a tatălui ei a împins-o spre tulburările alimentare de pe urma cărora a avut de suferit mult timp.

Actriţă reprezentativă la Hollywood, instructor de yoga şi activistă influentă, Jane Fonda povesteşte în textul publicat pe site-ul feminist lennyletter.com

despre adolescenţa sa nefericită.

Citeste si: A slăbit 60 de kilograme în 9 luni, apoi a divorţat. "Mi-am dat seama că imi hrăneam excesiv familia"

"Tata o punea pe mama mea vitregă să-mi spună că trebuie să slăbesc şi să port fuste mai lungi", a scris ea. "Iar una dintre mamele mele vitrege mi-a zis că trebuie să mă schimb fizic dacă vreau să am un iubit", povesteşte vedeta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Jane nu a dat nume, dar se ştie că atunci când încă era minoră a fost crescută de tatăl ei şi de noua lui soţie, Susan Blanchard, cu care s-a căsătorit la doar câteva luni după ce mama sa, Frances, s-a sinucis.

Jane avea 12 ani când s-a întâmplat nenorocirea.

Mama ei a suferit, de asemenea, de tulburări alimentare şi era obsedată de aspectul său fizic- şi-a făcut operaţii estetice cu mult înainte ca acestea să devină banale şi odată i-a mărturisit lui Jane că dacă va pune grăsime pe ea, o va tăia cu cuţitul.

Citeste si: Dieta pe grupe sanguine. Ce trebuie sa mananci in functie de grupa de sange

"E greu să te suporţi dacă îţi urăşti corpul. La fel ca cele trei soţii ale tatălui meu, am dezvoltat o tulburare alimentară şi pentru că devenisem atât de falsă, am ales instinctiv bărbaţi care nu îşi dădeau seama cu ce mă confruntam, din cauza dependenţelor lor şi a propriilor probleme", a mărturisit Jane Fonda.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

8 Lucruri fascinante despre persoanele născute în ianuarie – Sunt cu adevărat speciale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies