Ocupația Marianei Moculescu din prezent. Suma de bani care trebuie înapoiată fostului soț, Horia Moculescu: “Îmi este milă…”

Ocupația Marianei Moculescu din prezent. Suma de bani care trebuie înapoiată fostului soț, Horia Moculescu: “Îmi este milă…”
Ocupația Marianei Moculescu din prezent

Mariana Moculescu și fostul ei soț, Horia Moculescu, în vârstă de 85 de ani, au divorțat scandalos în anul 2000, din relația lor având o fată, pe Nidia. Deși cei doi au luat-o pe drumuri separate, odată cu trecerea timpului au decis să își îmbunătățească relația și să ajungă la sentimente mai bune.

Mariana Moculescu, în vârstă de 54 de ani, este fosta soție a compozitorului Horia Moculescu. Ea a declarat în urmă cu ceva timp că este nevoită să îi înapoieze acestuia suma de 600 de euro.

Ce ocupație are Mariana Moculescu

Mariana Moculescu a trebuit să se împrumute la Horia de 600 de euro pentru a-și putea plăti chiria lunară, după ce a fost evacuată din fostul apartament în care locuia. Horia

Moculescu i-a oferit o lecție importantă de viață Marianei, în urma evacuării din garsoniera din centrul Bucureștiului, din cauza unor defecțiuni la conducta de apă, acesta sărindu-i în ajutor fără să se gândească de două ori. Deși a tot apelat la mulți prieteni cu o stare financiară foarte bună care nu au ajutat-o, Horia Moculescu a fost singurul care i-a sărit în ajutor. Totodată, ea a dezvăluit în urma interviului faptul că lucrează ca secretară pentru o agenție imobiliară, având în acest moment un venit mult mai stabil și mai acceptabil.

Citeste si: „Am stat în spital o săptămână”. Horia Moculescu, primele declarații după ce s-a simțit rău la un eveniment. Ce a pățit artistul

Citeste si: Transformarea socanta a Nidiei Moculescu! Cum s-a ingrasat 30 de kilograme in doi ani “Aveam 39 de kilograme inainte”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Îmi place locația în care stau acum, însă nu îmi place că este prea mică pentru mine. Plus că este prea scump, dau chirie pe lună 370 de euro. Vreau să mă mut de aici, dacă voi găsi ceva mai bun, central și spațios. Cu banii sunt bine acum, lucrez ca secretară la o agenție imobiliară. Trebuie să îi restitui lui Horia cei 600 de euro până pe 24 octombrie.

Musai trebuie să fac asta, pentru că am semnat o hârtie scrisă de el pentru împrumut. Plus că îmi este milă, ei sunt familia mea, nu aș putea să nu îi returnez banii”, a declarat Mariana Moculescu, pentru Click!.

Citeste si: Fostul iubit al Marianei Moculescu, pregătit de Survivor România! Cristi Marin s-a înscris deja la celebrul show de supraviețuire

Ocupația Marianei Moculescu din prezent[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Horia Moculescu, momente cumplite în timpul unui eveniment cultural

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mariana Moculescu, despre fosta relație din Italia

După multe încercări, Mariana Moculescu pare că și-a găsit liniștea în țară. Fosta soție a compozitorului a fost plecată o lungă perioadă în Italia, acolo unde l-a cunoscut pe Massimiliano Lorenzini, cu care a format un cuplu. Deși părea totul perfect, și plănuiau să-și petreacă restul vieții împreună, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută. Din ce povestea Mariana Moculescu, bărbatul s-ar fi comportat urât de mai multe ori, relația devenind din ce în ce mai toxică și abuzivă.

Potrivit Marianei, Massimiliano Lorenzini era un bărbat destul de agresiv, care nu voia să accepte că i se reproșează lucruri, dar mai ales că era acuzat de infidelitate.

Citeste si: Fiica lui Horia Moculescu, declaratii cutremuratoare despre afectiunea de care sufera: ”Ma confrunt cu o tulburare anxioasa depresiva de cativa ani. Aveam pulsul 220 si o tensiune 18 si aveam o frica imineanta de ceva. De orice!”

Ocupația Marianei Moculescu din prezent[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Transformarea socanta a Nidiei Moculescu! Cum s-a ingrasat 30 de kilograme in doi ani “Aveam 39 de kilograme inainte”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies