„Omul stă lângă tine dacă își dorește să stea lângă tine, nu poate să fie constrâns de absolut nimic.” Ce a spus Emilia Ghinescu despre nuntă, după 12 ani de relație cu partenerul său

„Omul stă lângă tine dacă își dorește să stea lângă tine, nu poate să fie constrâns de absolut nimic.” Ce a spus Emilia Ghinescu despre nuntă, după 12 ani de relație cu partenerul său
„Omul stă lângă tine dacă își dorește să stea lângă tine, nu poate să fie constrâns de absolut nimic.” Ce a spus Emilia Ghinescu despre nuntă, după 12 ani de relație cu partenerul său

De aproape 12 ani Emilia Ghinescu și soțul ei se bucură de o iubire ca în filme. Cu toate că în viitorul lor era în plan și căsătoria, lucrurile nu mai stau la fel în momentul actual. Bărbatul se teme să facă următorul pas, iar vedeta îl înțelege și nu grăbește lucrurile.

Artista consideră că actele nu definesc iubirea, iar cei doi își pot continua povestea de dragoste și așa. Iată ce a dezvăluit cântăreața despre acest subiect!

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Emilia Ghinescu lui Armin Nicoară, la scurt timp după ce s-a logodit

Emilia Ghinescu nu se mai căsătorește cu iubitul ei

Cei doi sunt împreună de foarte mult timp, iar iubirea dintre ei pare că este mai puternică pe zi ce trece.

Cu toate că artista a mai adus în discuție subiectul nunții, recent a dezvăluit că cel pe care îl iubește se teme să facă acest pas, motiv pentru care va lăsa lucrurile așa cum sunt.

Din păcate, de-a lungul vieții, vedeta a mai avut parte de experiențe neplăcute și a ajuns la concluzia că un act nu va face un om să stea lângă ea toată viața.

Ea și actualul său partener au parte de o iubire adevărată care va rămâne așa indiferent de actul care îi va lega sa nu.

„Omul stă lângă tine dacă își dorește să stea lângă tine, nu poate să fie constrâns de absolut nimic. Nu poți obliga o persoană și nu poți ține lângă tine o persoană cu forța. Este clar că noi femeile ne dorim stabilitate, o relație închegată și eu o relație definită și completată prin acest act, prin această hârtie în fața Stării Civile și în fața preotului.

Acum, la vârsta asta sincer, nu m-aș mai căsători. Adică, consider că dacă am stat 12 ani așa, nu știu ce argumente aș avea de acum încolo. Îmi este destul de bine așa cum este, nu am nicio problemă.  Omul care este lângă mine, dacă vrea să stea lângă mine stă, dacă nu, este liber să plece. Am citit de curând o carte și scria foarte frumos: “Ușa inimii mele este deschisă să intre, este deschisă să pleci.
Un singur lucru te rog să nu stai în ușa”,
  a declarat Emilia Ghinescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De ce se ceartă Emilia Ghinescu și partenerul său

Ca în orice relație, Emilia Ghinescu și iubitul său mai au conflicte, iar unul dintre acestea a fost bazat pe faptul că ea merge la sală.

Se pare că partenerul său de viață se teme pentru sănătatea ei și consideră că trebuie să aibă multă grijă de ea, mai ales că are copii de crescut.

„Ultima ceartă a fost că am slăbit eu foarte mult și că mă duc la sală foarte des și că o să mă îmbolnăvesc, iar el nu vrea o femeie bolnavă lângă el. Aceasta a fost ultima ceartă, adică ultima discuție pe care am avut-o și atunci mie mi-au sărit nervii și l-am întrebat dacă îi place cum arăt.

Bineînțeles că atunci am început amândoi și el mi-a spus că îi place, dar nu vrea să mă știe bolnavă că am de crescut copii”, a spus artista, în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu.

Artista a fost întrebată dacă soțul ei este gelos pe antrenorul ei de la sală, iar aceasta a spus că nu se pune problema, deoarece ea și cel care o antrenează sunt prieteni de peste 20 de ani, iar acesta are acasă o soție foarte frumoasă, în vârstă de 25 de ani.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Ne cunoaștem de foarte mulți ani, mai bine de 20 de ani, suntem prieteni foarte buni, are o soție de 25 de ani, nu cred că s-ar uita la o babă de 45. Dacă era să mă aleagă, mă alegea când aveam 20 și ceva nu ani, nu acum când am 45”, a mai spus vedeta.

Citește și: Cine este Sebastian, iubitul Emiliei Ghinescu. „Eram total diferiți!”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

6 sfaturi pentru o relație sănătoasă. Cum să mențineți flacăra iubirii aprinsă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies