P!NK, monolog înduioșător despre perioada neplăcută prin care trece! "Voi îmbătrâni natural"

P!NK, monolog înduioșător despre perioada neplăcută prin care trece
P!NK, monolog înduioșător despre perioada neplăcută prin care trece

Mult îndrăgita artistă americană P!NK, pe numele său real Alecia Beth Moore, trece printr-o perioadă grea pentru toate femeile: procesul de îmbătrânire nu este deloc unul ușor pentru că nu uită și nu cruță pe nimeni.

Chiar dacă se află la vârsta de 40 de ani și trece printr-o perioadă neplăcută, P!NK este cunoscută dintotdeauna ca fiind una dintre personalitățile care militează pentru lucrurile în care crede cu adevărat, iar zilele trecute a postat pe rețeaua de socializare Twitter un monolog în care povestește cum e să îmbătrânești, în accepțiunea ei.

Citeste si: Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” în crearea unei ținute de senzație

Se știe deja că aceasta susține diversitatea, sub toate formele sale, iar cea fizică nu face excepție. Mai mult decât atât, aceasta blamează persoanele care apelează la ramura estetică a medicinei pentru a șterge anii care se aștern pe chipurile lor.

Îmbătrânirea este normală și trebuie să o acceptăm ca pe o schimbare esențială 

„Notă către mine: Dragă eu, îmbătrânești. Văd riduri, mai ales când zâmbești.

Îți crește nasul... Arăți (și te simți) de parcă te-ai obișnuit cu această nouă realitate. Dar nasul tău, seamnănă cu copiii tăi, iar chipul tău se rideaza acolo unde râzi. Și da, fraiero... ai fumat.”  Își începe declarația P!NK.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cele mai cerute intervenţii estetice în 2019! Augmentarea buzelor se menţine pe un loc fruntaş în top!

P!NK, monolog înduioșător despre perioada neplăcută prin care trece
P!NK, monolog înduioșător despre perioada neplăcută prin care trece

„Din când în când te gândești să îți modifici fața, iar apoi te uiți la o emisiune, unde vrei să vezi ce simte omul respectiv, dar fața sa nu se mișcă. Nu pot să trec peste. Pur și simplu. Nu pot. Vreau ca odraslele mele să știe cum arăt cum sunt nervoasă. Sunt fericită pentru că eu niciodată nu am depins de felul în care arăt.

Am decis că talentul și unicitatea sunt mai importante decât aparențele. Așa că pregătiți-vă pentru că voi îmbătrâni natural!” continuă cântăreața.

P!NK, monolog înduioșător despre perioada neplăcută prin care trece
P!NK, monolog înduioșător despre perioada neplăcută prin care trece

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Astfel, mesajul pe care aceasta încearcă să îl livreze generației tinere, este că esența e cea mai importantă, iar aparențele sunt complet irelevante. Mai mult decât atât, talentul, unicitatea și felul său de a fi sunt cele care au propulsat-o în carieră și adevăratele puncte de interes din viața lui P!NK, aceasta sfătuindu-i pe toți să încerce să gândească la fel.

Citeste si: Alina Eremia: „Sunt foarte fericită că am scăpat de problema asta care îmi dădea multe bătăi de cap”

Noi o felicităm pe Alecia și îi dorim să rămână în continuare la fel de tânără și frumoasă la suflet și, totodată, să aibă aceeași putere incomensurabilă în lupta pentru cauzele cu adevărat importante pentru lumea modernă.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Christina Ich, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Fotografii cu vedeta la 14 ani!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies