Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” în crearea unei ținute de senzație

Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities”
Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities”

Acum că „Bravo, ai stil! Celebrities” a început, toate pasionatele de fashion și styling stau cu ochii ațintiți pe Kanal D, ca nu cumva să piardă vreo ediție. Avantajul e că emisiunea de divertisment poate deveni cu ușurință un mijloc de informare și educare într-ale modei.

În cea de-a doua ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au început jurizările într-o manieră destul de exigentă, venind însă, în ajutorul celor nouă vedete participante, cu sfaturile și completările necesare, pentru a obține ținutele perfecte, demne de toate cele trei steluțe.

Citeste si: Maria Ilioiu, prima reacție după scandalul cu Andreea Tonciu: „Dacă știam că îmi va fi colegă, la ce reputație are...”

„Bravo, ai stil! Celebrities”- sursă de inspirație pentru toate femeile pasionate de modă

Conform jurizărilor de aseară, Deea Codrea a avut una dintre cele mai bune ținute din platou, caracterizată prin simplitate și aspectul monocrom, foarte în vogă acest sezon. Conform lui Maurice, acest outfit a fost: „O ținută fresh, la modă, armonizată.” Pentru a obține acest look simplist, aveți nevoie de o pereche de colanți și un top în aceeași culoare (cu siguranță aveți mult negru în garderobă- e atemporal), un trench/palton (e important să țineți cont de temperaturile de afară și de sezonul în care

ne aflăm), iar la capitolul acesorii, remarcăm botinele și geanta din aceeași gamă cromatică.

Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities”
Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities”

Sfaturi despre cum să construiești o ținută

Gina Chirilă, una dintre cele mai frumoase românce, a purtat în a doua ediție a celebrului show televizat o creație proprie, dar, după spusele juraților, outfit-ul ei nu este întreg. „Pisica de catifea” a.k.a Maurice și „Regina Regească”, Raluca Bădulescu, au declarat că deși Gina este impecabilă, ținuta propriu zisă nu este una compusă- un singur element vestimentar nu poate alcătui un outfit, iar accesorizarea (fie că vorbim despre o

geantă sau o jachetă) este esențială în momentul în care vrei să realizezi un „styling”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities”
Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Prima defilare, primele scântei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

În cazul unei ținute compuse, detaliile fac diferența!

Calina Nicole, mezina emisiunii, a propus ieri o ținută de inspirație masculină, dar care, din păcate, nu a fost corect realizată (în accepțiunea juraților).

Cătălin Botezatu, celebrul designer este cel care i-a atras atenția asupra detaliilor și cel care ne-a învățat și pe noi, cele de acasă, că imaginea micro este la fel de importantă ca cea macro. „În seara aceasta, ce să zic... Trebuie să fii puțin mai atentă. Pantalonul nu se potrivește cu blazer-ul. Nici șapca nu-mi place.” a jurizat „Bote, în timp ce și Maurice a menționat că ar fi fost mai atent la accesorizare.

Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities”
Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Învățătura pe care noi trebuie s-o deprindem din eșecul Calinei este următoarea: într-un styling, nu e destul să ai accesorii- este necesară o coordonare între ele, iar materialele, printul și croiul hainelor trebuie să se completeze pentru a avea o imagine de ansamblu ce tinde către perfecțiune.

Citeste si: Care este valoarea premiului pus la bataie la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” propune sfaturi stilistice pentru publicul larg, nu doar pentru participante. Vă spunem atât: voi bucurați-vă de emisiune, iar noi ne luăm notițe la fiecare ediție și vă ajutăm cu trend-urile!

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Prima defilare, primele scântei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies