Pancakes cu miere, nuci și banane se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Pancakes cu miere, nuci si
Rețetă de Pancakes cu miere, nuci si banane
Rețeta delicioasă de Pancakes cu miere, nuci si banane, absolut minunate, se prepară în doar 4 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Pancakes cu miere, nuci si banane este de 30 de minute
Timp de preparare - 30 de minute
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Timp total - o oră
Rețeta de Pancakes cu miere, nuci si banane este pentru 4 persoane
Ingrediente – Pancakes cu miere, nuci si banane
- 600 g de făină
- 600 ml de lapte, la temperatura camerei
- 6 ouă, la temperatura camerei
- în pliculeț de praf de copt
- o linguriță de bicarbonat de sodiu
- 6 linguri de zahăr granulat
- 6 linguri de ulei
- sare
- un pliculeț de zahăr vanilinat
- Miere
- Nuci
- banane
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Citește și: Clătite americane cu brânză de vaci. Perfece pentru un mic-dejun copios!
Mod de preparare - Pancakes cu miere, nuci si banane
- în primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de pancakes cu miere, nuci și bananele, este prin a începe să amestecăm într-un bol de dimensiuni mai mari, făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu dar și zahărul, ingrediente pe care le vom încorpora împreună cât mai bine cu putință, cu ajutorul unui mixer.
- Separat, în 2 boluri diferite, vom separa albușurile de gălbenușuri, astfel încât în continuare, albușurile să le mixăm foarte bine până când vom obține o spumă, iar gălbenușurile să le amestecăm cu puțină sare virgule după gust, timp de aproximativ 5 minute. Peste gălbenușuri vom adăuga apoi și laptele, la temperatura camerei, uleiul, treptat, timp în care continuăm să amestecăm pentru a se încorpora așa cum se cuvine.
- În continuare, vom avea nevoie de o tigaie de dimensiuni mai mari, pe care o vom unge cu puțin unt, după preferințe, iar ulterior cu ajutorul unui cuțit de bucătărie o vom șterge și vom începe să preparăm clătitele noastre rând pe rând. Așadar, vom lua cu ajutorul unui polonic din compoziție și vom începe să turnăm treptat direct în tigaie, direct pe mijloc astfel încât clătita noastră să fie cât mai pufoasă cu putință, și să nu se transforme într-una normală. Așteptăm ca deasupra se formeze câteva buline, pentru a ști că este momentul să întoarcem clătitele pe cealaltă parte cu ajutorul unei spatule. Procesul se va repeta până când vom termina toată compoziția.
- Odată terminate clătitele noastre, acestea se pot servi cu miere deasupra, câteva rondele de banana, dar și nuci, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Shaorma cu carne de pui și legume proaspete. Pregătește-o direct la tine acasă!