Parizer de casă, pregătit de chef Roxana Blenche! Gustul copilăriei în variantă sănătoasă: „Punem toată compoziția într-o sticlă tăiată și punem la rece pentru 12 ore.”

Parizer de casă, pregătit de chef Roxana Blenche! Gustul copilăriei în variantă sănătoasă: „Punem toată compoziția într-o sticlă tăiată și punem la rece pentru 12 ore.”
Parizer de casă, pregătit de chef Roxana Blenche! Gustul copilăriei în variantă sănătoasă: „Punem toată compoziția într-o sticlă tăiată și punem la rece pentru 12 ore.”

Află din rândurile următoare cum prepară chef Roxana Blenche rețetea sa de parizer de casă.

Chef Roxana Blenche a venit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu o nouă rețetă delicioasă și simplu de făcut. De data aceasta, este vorba despre o rețetă care ne duce cu gândul la copilărie, la școală și la momentele în care mama ne făcea pachețelul pentru școală. Este vorba despre parizer. Chef Roxana Blenche a pregătit rețeta sa de parizer de casă, o rețetă delicioasă și foarte simplu de făcut.

Rețeta de parizer de casă a lui chef Roxana Blenche

Citește și: Brânzoaice, rețeta chefului Roxana Blenche. Cum realizează aceasta plăcinte sub formă de trandafir. „Am pus și acești trandafiri în tavă, după care i-am pus și pe ei la copt.”

Citește și: Rulouri cu scorțișoară și ciocolată! Un desert delicios, pregătit după rețeta Roxanei Blenche: „Punem deasupra cremă de brânză, răzuim puțină ciocolată și desertul este gata.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ingrediente:

Pentru această rețetă, chef Roxana Blenche a folosit următoarele ingrediente:

  • o ceapă albă;
  • 3 morcovi;
  • o țelină;
  • un pui;
  • două frunze de dafin;
  • 5 grame de piper boabe;
  • 10 grame de sare;
  • 2 plicuri de gelatină;
  • 300 de ml de supă de pui;
  • 70 ml de suc de sfeclă.

Mod de preparare:

Chef Roxana Blenche a explicat și a demonstrat modul de preparare al rețetei, pas cu pas. Procesul este unul extrem de simplu, iar rezultatul este de-a dreptul delicios. Mai mult decât atât, Roxana Blenche a pregătit o variantă mai sănătoasă a mezelurilor din comerț.

Prima dată, chef Roxana Blenche a spălat și curățat cu grijă legumele, iar apoi le-a pus la fiert alături de pui și a condimentat cu frunze de dafin, sare și piper.

Le lăsăm să fiară foarte bine. După ce puiul a fiert, scoatem carnea de pe pui, inclusiv pielița. Adăugăm carnea într-un blender, împreună cu legumele. Adăugăm 300 de ml de supă de pui cu două plicuri de gelatină și blendăm totul foarte bine. Adăugăm și 70 de ml de suc de sfeclă și blendăm din nou totul super bine. Adăugăm sare după gust. Punem toată compoziția într-o sticlă tăiată și punem la rece pentru 12 ore .”, a explicat chef Roxana Blenche pe contul său de TikTok.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sos de roșii Pomarola, rețeta dezvăluită de Gina Bradea pe Tik-Tok! „Un sos de roșii delicios pentru tocănițe, pentru paste, pentru friptură cu sos.”

A arătat TOT! Loredana Groza, în cea mai SCURTĂ fustă purtată vreodată. A încins imaginația fanilor: ”Diva României”

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies