Pârjoalele moldovenești preparate la aburi, rețeta Cristinei Șișcanu. “Nu le facem în ulei mult, așa cum se fac.”

Pârjoalele moldovenești preparate la aburi, rețeta Cristinei Șișcanu. “Nu le facem în ulei mult, așa cum se fac.”
Pârjoalele moldovenești preparate la aburi, rețeta Cristinei Șișcanu. “Nu le facem în ulei mult, așa cum se fac.”

Cristina Șișcanu a dezvăluit rețeta pârjoalelor moldovenești preparate la aburi.

Cristina Șișcanu a dezvăluit rețeta pârjoalelor moldovenești preparate la aburi.

Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru pârjoalele moldovenești

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu aniversează 13 ani de căsnicie! Cei doi soți au făcut o slujbă de mulțumire cu ocazia acestui eveniment: „A început slujba, dar Mădălin avea treabă.”

Citește și: Rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește la friteuză a Cristinei Șișcanu: „Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cristina Șișcanu  a obișnuit urmăritorii cu rețelele sale pe care le împarte pe mediul online, astfel că de această dată a pregătit rețeta pârjoalelor moldovenești preparate nu în ulei, așa cum suntem obișnuiți, ci la aburi.

Ingrediente:

  • Jumătate kilogram pulpă porc tăiată
  • Jumătate kilogram piept de pui tocat
  • O ceapă
  • Un cartof
  • Un ou
  • Sare
  • Piper
  • Usturoi

Citește și: Zi decisivă pentru Claudia Pătrăşcanu. Judecătorii au luat o decizie după ce fosta soacră a acuzat-o că ar fi pus microfoane în ghiozdanele copiilor- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro

„Foarte multe dintre voi m-ați întrebat cum se fac acele pârjoale dietetice. Astăzi le fac eu. Avem nevoie de jumătate de kilogram de carne din pulpă de porc și jumătate de kilogram din piept de pui, o ceapă dată prin răzătoare foarte mică, dacă nu aveți răzătoare foarte mică, atunci la blender, mai avem nevoie de un cartof dat prin răzătoare mică și un ou. Avem nevoie de sare, piper și usturoi granulat.

Amestecăm tipurile de carne, pulpa de porc și pieptul de pui, mai departe punem ingredientele pe rând, cartoful, nu contează în ce ordine. Amestecăm bine. De obicei, să fie mai gustoasă, se pune pâine înmuiată în lapte, dar dacă pun pâine, nu mai sunt chiar așa dietetice și atunci prefer cartoful. Adăugăm o ceapă medie tocată și punem și oul, nu trebuie bătut înainte. Punem acum usturoiul, piperul și sarea.
Aici e chestie de gust până la urmă.”,
a povestit Cristina Șișcanu.

Cum prepară Cristina Șișcanu pârjoalele la aburi

După ce a amestecat toate ingredientele și a făcut pârjoalele, prezentatoarea TV a făcut biuțele, pe care le-a rumenit foarte puțin într-o tigaie unsă cu ulei, apoi le-a pus la fiert pentru 15 minute într-un vas cu apă. 

„Acum care e ideea. Le vom face, dar foarte puțin la foc, doar le pârjolim puțin, ungem tigaia cu ulei, dar nu le facem în ulei mult, așa cum se fac. Ungem doar la început, dar doar la început, nu mai punem pe parcurs. Le facem măricele pentru că se strâng după. Am dat la o temperatură înaltă la plita cu inducție. Le-am pârjolit un pic, ele sunt crude la interior, apoi le punem într-o oală în care turnăm 100 ml de apă clocotită și le vom lăsa 15 minute la foc mic.
Se fac din aburi, pentru că din acea apă mică vor ieși aburii cu care se vor face.”,
a mai spus Cristina Șișcanu.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au izbucnit în râs atunci când au văzut de ce au parte în vacanța din Italia: „Am pus și hainele la uscat după ce le-am spălat.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Nur Fettahoğlu, care dă viață personajului Özge în serialul Inimă rebelă, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies