Cristina Șișcanu a dezvăluit rețeta pârjoalelor moldovenești preparate la aburi.
Cristina Șișcanu a dezvăluit rețeta pârjoalelor moldovenești preparate la aburi.
Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru pârjoalele moldovenești
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Cristina Șișcanu a obișnuit urmăritorii cu rețelele sale pe care le împarte pe mediul online, astfel că de această dată a pregătit rețeta pârjoalelor moldovenești preparate nu în ulei, așa cum suntem obișnuiți, ci la aburi.
Ingrediente:
- Jumătate kilogram pulpă porc tăiată
- Jumătate kilogram piept de pui tocat
- O ceapă
- Un cartof
- Un ou
- Sare
- Piper
- Usturoi
„Foarte multe dintre voi m-ați întrebat cum se fac acele pârjoale dietetice. Astăzi le fac eu. Avem nevoie de jumătate de kilogram de carne din pulpă de porc și jumătate de kilogram din piept de pui, o ceapă dată prin răzătoare foarte mică, dacă nu aveți răzătoare foarte mică, atunci la blender, mai avem nevoie de un cartof dat prin răzătoare mică și un ou. Avem nevoie de sare, piper și usturoi granulat. Amestecăm tipurile de carne, pulpa de porc și pieptul de pui, mai departe punem ingredientele pe rând, cartoful, nu contează în ce ordine. Amestecăm bine. De obicei, să fie mai gustoasă, se pune pâine înmuiată în lapte, dar dacă pun pâine, nu mai sunt chiar așa dietetice și atunci prefer cartoful. Adăugăm o ceapă medie tocată și punem și oul, nu trebuie bătut înainte. Punem acum usturoiul, piperul și sarea. Aici e chestie de gust până la urmă.”, a povestit Cristina Șișcanu.
Cum prepară Cristina Șișcanu pârjoalele la aburi
După ce a amestecat toate ingredientele și a făcut pârjoalele, prezentatoarea TV a făcut biuțele, pe care le-a rumenit foarte puțin într-o tigaie unsă cu ulei, apoi le-a pus la fiert pentru 15 minute într-un vas cu apă.