“Partea bună pentru ei este că este foarte ieftin.” Cât costă o zi de cazare la malul mării, la apartamentele lui Mihai Trăistariu. Artistul se bucură de un real succes

“Partea bună pentru ei este că este foarte ieftin.” Cât costă o zi de cazare la malul mării, la apartamentele lui Mihai Trăistariu. Artistul se bucură de un real succes
“Partea bună pentru ei este că este foarte ieftin.” Cât costă o zi de cazare la malul mării, la apartamentele lui Mihai Trăistariu. Artistul se bucură de un real succes

Mihai Trăistariu a tras lozul câștigător chiar înainte de Paște, după ce a închiriat toate apartamentele de la Mamaia. Iată ce metodă a avut artistul!

Pe lângă cariera muzicală de succes pe care Mihai Trăistariu o are, acesta se poate lăuda și cu reușitele sale din lumea afacerilor. Îndrăgitul artist a dat lovitura chiar înainte de Sărbătorile Pascale, datorită profitului pe care urmează să îl aibă cu apartamentele de la malul mării, din zona Mamaia Nord.

Nu doar că a reușit să închirieze tot în perioada Paștelui, ci Mihai Trăistariu are cereri și rezervări pe tot parcursul sezonului estival.

De asemenea, asul din mânecă pe care îl are este că obișnuiește să își ia rezervările din timp, pentru o vară reușită pe litoralul românesc.

"Eu deja am închiriat tot. De la Paște până pe 2 -3 mai am totul dat, apoi am o pauză de 2 săptămâni și apoi practic începe deja vara. Mai am așa mici găurele să zic, dar eu am șase apartamente așa că mai sunt date la care încă mai e liber câte unul din cele șase.

Însă totul este aproape dat", a explicat Mihai Trăistariu, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: ”Eu am ținut minte și am suferit.” Mihai Trăistariu are remușcări pentru ce a pățit fratele său în copilărie. Ce probleme de sănătate i-a cauzat artistul

Cât costă o zi de cazare la malul mării, la apartamentele lui Mihai Trăistariu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mai mult decât atât, Mihai Trăistariu se așteaptă deja să dea integral apartamentele, la fel cum a procedat și anul trecut. Acesta a avut grijă să se ocupe de fiecare detaliu pentru promovarea acestora, cu ajutorul paginilor sale online.

"Mă aștept să le dau integral până la vară. Eu le-am dat integral și anul trecut. Adică nu au existat perioade să fie liber. Le-am pus și pe site-uri și le și postez eu la mine pe profil.

Când le postez, mai fac repede 3-4 cazări într-o zi și atunci se ocupă foarte repede", a mai adăugat Mihai Trăistariu, pentru WOWbiz.ro.

Care este secretul lui Mihai Trăistariu, pentru o afacere de succes

Artistul a dezvăluit că anul acesta s-a ocupat intens de afacerea lui cu apartamente de pe litoral, învățând că este ideal ca promovările să înceapă încă din primele luni ale anului.

Din spusele lui Mihai Trăistariu, metoda este benefică deoarece oamenii apucă să își facă rezervările din timp, trimițând și un avans ulterior.

"Anul acesta m-am ocupat intens. Am învățat, în timp, că trebuie să le promovezi încă din ianuarie – februarie. Atunci, dacă le-ai dat deja din primăvară nu îți mai faci griji pentru că atunci când vine vara le ai deja date și nu mai sunt probleme.

Alții încep promovarea din mai sau iunie, eu nu. Eu am învățat că lucrurile trebuie să fie făcute din timp ca oamenii să poată să își rezerve. Eu le cer un avans, ei îl trimit și au rezervat deja. Este mult mai eficient așa, pentru că nu mai muncesc vara atât de mult, vara doar îi primesc și atât", a mai precizat Mihai Trăistariu, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Care este dieta lui Mihai Trăistariu. Artistul a slăbit 4 kilograme într-o săptămână

Cât costă o zi de cazare la malul mării, la apartamentele lui Mihai Trăistariu[Sursa foto: Instagram]

Care sunt metodele lui Mihai Trăistariu de a avea mulți turiști

Cu toate că nu a avut timp să pregătească surprize pentru Paște, Mihai Trăistariu nu duce lipsă de turiști. Acesta a susținut faptul că oamenii își pot găti singuri, iar un apartament la malul mării, cu tot cu bucătărie, este de 250 pe noapte. Astfel, indiferent că sunt 6 sau 9 oameni, prețul este același.

"Eu am apartamente și au acolo tot ce trebuie. Au bucătărie dacă vor să își gătească singuri, deci surprize nu am, doar apartamentul. Partea bună pentru ei este că este foarte ieftin. Eu le dau un apartament cu tot cu bucătărie la malul mării la 250 de lei pe noapte. Prețul pentru tot apartamentul. Vin și câte 6 persoane și câte 9, nu mă interesează câți sunt pentru că prețul este același. Stațiunea este Mamaia Nord, cea mai în vogă la ora actuală", a explicat Mihai Trăistariu, pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Anul viitor o să fie și mai bogat” Mihai Trăistariu a hotărât să își schimbe radical programul de Revelion

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies