Paste cu sos pesto și roșii cherry. Mult mai bune cu sosul pregătit în casă!

retete de gustare

Paste cu sos pesto și roșii cherry

Pastele cu sos pesto și roșii cherry se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de paste cu sos pesto și roșii cherry.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cele mai gustoase paste cu sos pesto și roșii cherry, preparate așa cum se cuvine.

 

Rețetă de Paste cu sos pesto și roșii cherry

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: Rețeta de friptură de miel a bunicii Gherghina. Cum prepară bunica Gherghina cunoscutul preparat pentru masa de Paște: „Bunica Gherghina vă arată cum se face friptura de miel ca la țară.”

Paste cu sos pesto și roșii cherry[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețeta de fasole moldovenească a maicii Ecaterina. O rețetă simplă și sățioasă de post: „Când punem fasolea la înmuiat în apă se pune o lingură de bicarbonat pentru a elimina toxinele.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Paste cu sos pesto și roșii cherry[Sursa foto: freepik]

Rețeta este pentru 4 persoane

Paste cu sos pesto și roșii cherry[Sursa foto: freepik]

Ingrediente

  • 450 g de paste, la alegere
  • 150 g de busuioc proaspăt
  • 100 g de semințe de pin
  • 4 căței de usturoi
  • 150 g de parmezan
  • 100 g de brânză pecorino
  • ulei de măsline
  • Sare
  • roșii cherry

paste cu sos pesto si rosii cherry
Paste cu sos pesto și roșii cherry[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați

sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

paste cu pesto
Paste cu sos pesto și roșii cherry[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare

  • În primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă este să ne ocupăm de prepararea pastelor. Așadar, este nevoie de o oală de dimensiuni mai mari, în care adăugăm apă, și puțină sare, după gust, pentru ca ulterior, se adaugă și pastele noastre în oală și să le fierbem conform instrucțiunilor de pe pachet.
  • In continuare, ne vom ocupa de prepararea sosului pentru paste. Așadar, vom avea nevoie de bolul de la un mixer, în care vom adăuga busuiocul, pentru a îl toca la viteză mare. Separat, este nevoie să prăjim la foc mic și semințele de pin, în cazul în care acestea sunt crude, pentru a le adăuga ulterior amestecului de busuioc. Usturoiul trebuie să fie și el tăiat mărunt, parmezanul trebuie să fie ras, trebuie de asemenea să tăiem în cubulețe mai mici și brânza pecorino, iar toate aceste ingrediente se adaugă în bolul în care se află busuiocul, alături de puțin ulei de măsline. Mixăm toate ingredientele la nivel mare, pentru ca acestea să se transforme într-o pastă, în funcție de preferințe, mai fine sau nu. pentru că la final gustul să fie echilibrat, mai putem adăuga ulei de măsline în plus. De asemenea, de menționat este și faptul că puteți cumpăra sosul pesto direct din comerț sau puteți alege să îl preparați acasă după această rețetă. În plus, la această rețetă de paste, puteți să adăugați și alte ingrediente, pentru ca la final, rețeta să fie mai abundentă, însă daca vă doriți să aibă doar sos, o puteți păstra așa.

retete pentru masa de pranz
Paste cu sos pesto și roșii cherry[Sursa foto: freepik]

  • In momentul în care pastele s-au fiert, tot ce trebuie să facem este să le scurgem foarte bine, iar ulterior să le așezăm într-un bol de dimensiuni mai mari, peste care vom adăuga și sosul nostru pe care l-am pregătit în casă.
  • După acest pas, pastele cu sos pesto se pot servi calde sau chiar reci, în funcție de preferințe, iar deasupra putem adăuga și câteva bucățele de roșii cherry. Rețeta de astăzi este gata de servit apoi. Poftă bună!

Te invităm

şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

retete de paste
Paste cu sos pesto și roșii cherry[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rețete de post cu avocado. 3 idei pentru un mic dejun rapid și delicios

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies