Paul de la "Puterea Dragostei" și-a pierdut tatăl chiar înainte de sărbători! Mesajul emoționant transmis de tânăr

paul puterea dragostei concurent
fostul concurent de la "Puterea Dragostei" și-a pierdut tatăl chiar înainte de sărbătorile de iarnă

Paul de la "Puterea Dragostei" trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce și-a pierdut tatăl, chiar înainte de Crăciun. Cum se simte tânărul?

Paul, fost concurent de la "Puterea Dragostei", trăiește o dramă în adevăratul sens al cuvântului, chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Tânărul și-a pierdut tatăl, iar suferința pe care o resimte este incomensurabilă.

Paul de la "Puterea Dragostei" și-a pierdut tatăl înainte de Crăciun

Sărbătorile de iarnă vor fi extrem de triste pentru Paul, fost concurent la "Puterea Dragostei", din cauza faptului că și-a pierdut tatăl.

Acesta nu a ezitat o secundă și și-a anunțat prietenii virtuali despre tristețea apăsătoare care l-a cuprins în urma acestei întâmplări.

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican, la un pas de despărțire. Au apărut probleme în paradis?!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Deși Paul părea că trece prin clipe minunate alături de iubita lui, cea pe care a întâlnit-o după ce a ieșit din competiția "Puterea Dragostei", tristețea l-a acaparat pe tânărul

bărbat. Tatăl lui s-a stins din viață și Paul este mai devastat ca niciodată.

paul puterea dragostei doliu
Paul, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" este în doliu[Sursa foto: Instagram Paul]

„Azi, 19 decembre, o zi blestemată, o zi în care s-a stins una dintre persoanele dragi mie. Și aceasta fiind tatăl meu...Tatăl meu natural, sânge din sângele meu s-a stins astăzi! Într-o oribilă zi! Într-o săptămână oribilă cu probleme! În luna de Crăciun! Înainte cu câteva zile de Crăciun! De unde a provenit acest chin înainte de Crăciun? A cui să fie vina? Totodată eu tot cred în Dumnezeu și îl iubesc pe Dumnezeul meu pentru că știu că acolo

sus o să fii bine și îngerii domnului o să fie lângă tine și o să aibă grijă de tine! Și o să vezi că o să te fac mândru! Și o să urmărești de acolo de sus din ceruri cum o să îmi împlinesc toate visele! Îți promit asta, tată! Dumnezeu să fie cu tine...și odihnește-te în pace!”, a postat Paul pe rețelele de socializare, acolo unde are mii de fani.

Citeste si: Delia de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre momentul fierbinte cu Marinescu: „Nu-mi pare rău”

paul puterea dragostei fost concurent doliu
Paul de la "Puterea Dragostei" și-a pierdut tatăl chiar înainte de Crăciun[Sursa foto: Instagram Paul]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gabriela Cristea, însărcinată pentru a treia oară?! Cum a apărut într-o emisiune TV?

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies