Paul de la Puterea dragostei și iubita lui se căsătoresc! Cum arată inelul de logodnă

Paul de la Puterea dragostei a cerut-o în căsătorie pe iubita lui
Paul de la Puterea dragostei a cerut-o în căsătorie pe iubita lui 

Vestea surpriză a uimit pe toată lumea! Masha a postat prima fotografie cu bijuteria pe care a primit-o de la Paul!

Paul de la Puterea dragostei și iubita lui, Masha, sunt pregătiți să facă pasul cel mai important! Bruneta a fost cerută în căsătorie chiar înainte să nască, aceasta fiind însărcinată în ultimul trimestru. 

Cererea în căsătorie a fost filmată, iar videoclipul a ajuns pe rețelele de socializare. Momentul în care Masha a primit superba bijuteria i-a emoționat în adevăratul sens al cuvântului pe urmăritorii ei, astfel că a primit o mulțime de felicitări.

„Oficial am spus “DA💍” omului langa care imi voi petrece restul vietii ,la bine si la greu, la sanatate si la boala, la bucurie si tristeste, bogatie si saracie ,indiferent de situatie o sa ne sprijinim si o sa trecem prin toate impreuna! Te iubesc din adancul inimii mele pentru tot ceea ce esti si pentru tot ceea ce  faci pentru mine! Soțul meu iubit!❤️🌹”,  a scris Masha, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, filmat când primea ordinul de restricție împotriva Alexandrei! Fotbalistul plângea în fața ei: „Dacă ai ținut la mine...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Paul de la Puterea dragostei a cerut-o în căsătorie pe iubita lui
Paul de la Puterea dragostei a cerut-o în căsătorie pe iubita lui [Sursa foto: Instagram]

După cum era și normal, secțiunea de comentarii s-a completat rapid cu sute de mesaje din partea fanilor și apropiaților care au felicitat-o atât pentru faptul că va deveni soția lui Paul, cât și pentru sarcină.

Tânăra urmează să aducă pe lume un bebeluș, iar vestea că va deveni și soție i-a bucurat nespus de mult pe susținători.

Sa fie într-un ceas bun”, „Aww, ce frumos 😍😍 sa fiți fericiți și sănătoși împreună”, „Ma bucur enorm pentru voi! Felicitări”, „Felicitări, vă urmăresc de la începutul relației și mă bucur că a-ți ajuns până în acest moment, vă doresc multă multă fericire alături de bebe!”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Paul de la Puterea dragostei a întâlnit-o pe Masha după ce a fost descalificat din emisiune!

Tânărul a participat la emisiunea de la Kanal D în sezonul trei, însă nu și-a găsit jumătatea în casa dragostei din Turcia, fiind chiar descalificat, dar acest lucru nu l-a determinat să renunțe la a mai căuta. Iată că acum este în culmea fericirii alături de Masha, cea care îl va face tătic pentru prima dată!

Citeste si: Simina și Alex Zănoagă, dezvăluiri despre separarea dintre ei: „E o schimbare bruscă”

„Și astăzi am început cea de-a 2-a pagina împreuna. Ești tot ce mi-am dorit vreodată și îți mulțumesc pentru ca îmi dăruiești un copilaș.  Îți mulțumesc ca te sacrifici tu ca femeie și îmi porți copilașul in pântece. O sa devin tata și tu o sa devii o mama cu educația pe care și-ar dori-o orice bărbat, o femeie puternica, diplomata și un suflet cu o inima foarte mare.

Te iubesc!”, a scris Paul, fosul concurent de la Puterea Dragostei.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Ibacka, primele declarații după ce a născut! Vedeta a vorbit chiar de pe patul de spital: „Suntem mega fericiți”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies