Pentru un bronz de senzație urmează acești pași

Pentru un bronz de senzație urmează acești pași
Pentru un bronz de senzație urmează acești pași

Vara reprezintă prilejul potrivit pentru a obține bronzul mult visat

Însă pentru acest lucru ai nevoie de un ritual specific de îngrijire care să te ajute să obții un bronz frumos și de durată, dar care să te proteje, în același timp, și de efectele nocive ale razelor solare.

De aceea, pe lăngă expunerea la soare, un alt element cheie pentru un bronz de invidiat este alimentația. Prin urmare, din dieta ta zilnică nu trebuie să lipsească alimentele bogate în betacaroten precum morcovi, roșii, papaya, mango sau spanac.

Alimentele bogate în betacaroten au efecte benefice pentru pielea ta. Acestea vor potența pigmentarea pielii și vor activa melanina. De asemenea, și alimentele bogate în antioxidanți îți vor aduce bronzul mult visat, deoarece au puterea de a neutraliza acțiunea radicalilor liberi. Motiv pentru care fructele și legumele sunt aliatele noastre vara aceasta și nu numai.

Află ce să mănânci la micul dejun, prânz și seară pentru a obține un bronz de invidiat

Iată câteva idei propuse de Marta Gamez, director tehnic al unei firme specializată în nutriție. Cel puțin o săptămâmă renunță la alimentele bogate în calorii în favoarea celor bogate în antioxidanți. Alege să bei cafea cu lapte degresat, cerealele să fie integrale, pâinea să fie prăjită și unsă cu marmeladă, kiwi, suc de portocale natural. De asemenea, pentru gustări poți opta fie pentru un suc de portocale cu mango sau morcovi, fie pentru un iaurt.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pentru masa de prânz lucrurile devin puțin mai complicate, deoarece trebuie să aveți grijă la combinațiile pe care le faceți, astfel poți alege să manânci:
-salată de legume cu pui la cuptor
-salată de roșii cu curcan la cuptor
-paste integrale cu legume
- broccoli cu morcovi și somon pe grill

Pentru masa de seară poți opta pentru:
-salată de broccoli cu roșii și brânză proaspătă
-iaurt
-piure de dovleac cu morcov și iaurt cu afine
-piersici
- spanac fiert cu creveți

Citeste si: Dietă de vară. Dieta cu pepene galben pentru un corp perfect. Scapă de kilogramele în plus

Citeste si: Astea sunt alimentele care iti saboteaza silueta! Afla adevarul despre mancare!

Citeste si: Îți dorești să păstrezi proprietățile fructelor și legumelor? Nu le mai depozita în frigider

Conform specialiștilor, pentru ca rezultate să fie vizibile și de durată, trebuie să începi să îți schimbi alimentația cu câteva săptămâni sau chiar luni înainte de expunerea prelungită la soare.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Nutriţionistul lui Berlusconi, anunţ EXTREM de important! Uite ce legume trebuie să mănânci ca să NU ai probleme cu inima!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies