Pepe și-a creștinat băiețelul în secret! Au apărut primele fotografii de la botez

Pepe și-a creștinat băiețelul în secret! Au apărut primele fotografii de la botez
Pepe și-a creștinat băiețelul în secret

Pepe se află în culmea fericirii! Băiețelul său și al lui Yasmine Pascu a fost botezat acum puțin timp.

Sâmbătă, 19 Noiembrie, fost o zi specială pentru Pepe și familia lui. Artistul alături de soția sa, Yasmine, și-au botezat băiețelul, la câteva luni de când a venit pe lume. Cântărețul a publicat pe rețelele de socializare primele imagini de la eveniment.  

Pepe și-a botezat băiețelul

Au fost emoții copleșitoare pentru Pepe și soția lui, Yasmine. În urmă cu o zi, cei doi și-au creștinat fiul, în secret.

Proaspeții părinți au organizat marele eveniment până la cel mai mic detaliu și au avut grijă ca totul să se desfășoare într-un cadru cât mai restrâns, departe de ochii lumii.  Connect-R a fost invitat la specialul eveniment, la fel și apropiații cuplului.

Citește și: Pepe și Yasmine Ody, nuntă în secret? Care este detaliul care a dat-o de gol pe partenera sa

Pepe și-a creștinat băiețelul în secret[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Yasmine Ody, iubita lui Pepe. Tânăra i-a dăruit cel de-al treilea copil

Nu este prima oară când Pepe a dorit să sărbătorească în familie momentele speciale din viața lui. În cazul căsătoriei cu Yasmine, artistul a procedat la fel. Însă, după luni bune de căsnicie s-a aflat că cei doi au devenit soț și soție.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tam-tam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi."

, a declarat fratele lui Pepe la acea vreme, pentru playtech.ro.

Citește și: Pepe a cerut-o în căsătorie pe Yasmine Ody! Primele fotografii cu inelul de logodnă

Pepe și-a creștinat băiețelul în secret[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Pepe a devenit tată pentru a treia oară! Ce declarații a făcut artistul: „În familie se împart și necazurile și bucuriile”

Întrebat de ce a luat hotărârea de a face cununia civilă în mare secret, Pepe a mărturisit că a dorit ca un astfel de eveniment să aibă loc într-un cadru foarte restrâns, ferit de lumina reflectoarelor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate. Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie.", a declarat artistul, în cadrul unei emisiuni TV.

Pepe și Yasmine sunt într-o relație din anul 2021, de la doar câteva luni după ce artistul a divorțat de Raluca Pastramă.

Cei doi s-au îndrăgostit, și-au oficializat relația, iar mai apoi au decis să întemeieze o familie, după ce au devenit părinții unui băiețel superb. Cântărețul mai are, însă, două fetițe, din căsnicia anterioară, pe simpaticele Rosa și Maria.

Citește și: Pepe și Yasmine Ody vor avea un băiețel! Când se va naște copilul

Pepe și-a creștinat băiețelul în secret[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Pepe. "Fiind patru frați în casă și locuind în apartament, la bloc, tata a și plecat din țară pe vremea lui Ceaușescu și cumva ne lipsea tot timpul de Crăciun."



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Pepe a cerut-o în căsătorie pe Yasmine Ody! Primele fotografii cu inelul de logodnă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies