Personalitatea unui Taur, explicată

Personalitatea unui Taur, explicată
Personalitatea unui Taur, explicată

Ce ar trebui să știi despre acest semn zodiacal astfel incat sa construiesti relatii fructuoase cu Taurii

Personalitatea unui Taur, explicată. Ce ar trebui să știi despre acest semn zodiacal astfel incat sa construiesti relatii fructuoase cu Taurii si sa primesti de la acestia tot ce au ei mai bun de oferit.

Taur (20 aprilie- 20 mai)

Taurul este un semn de pământ reprezentat de taur. La fel ca animalul lor celest spirit, taureenii se bucură de relaxare în medii senine, bucolice, înconjurați de sunete blânde, arome liniștitoare și arome suculente.

Taurul este condus de Venus, planeta fermecătoare care guvernează dragostea, frumusețea și banii. Influența venusiană a Taurului face din acest semn de pământ cel mai senzual dintre zodiac: acești boi cosmici sunt fermecați de orice manifestare fizică de confort și lux. Plăcerea este o necesitate pentru taureenii epicurieni și se simt cel mai mult mulțumiți atunci când sunt răsfățați. (Taurul guvernează gâtul, așa că mângâierile pe gât sunt deosebit de irezistibile pentru acești tauri).

Personalitatea unui Taur, explicată
Personalitatea unui Taur, explicată[Sursa foto: PixaBay]

Este adevărat că în lumea lor perfectă, taureenii își petreceau toată ziua făcându-se într-o cadă plină de uleiuri esențiale. În același timp, aceste semne de pământ cunosc valoarea unui dolar. Taureenilor nu le este frică să-și sufle mânecile și să muncească din greu pentru a câștiga recompense mari. Sunt ambițioși, concentrați și rezistenți și se simt cel mai în siguranță atunci când pun în mod constant bani într-un cont de economii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Boii cosmici se referă la randamentul investiției (taurul este, de asemenea, simbolul Wall Street), iar taurienii știu să joace jocul lung atât în ​​activități profesionale, cât și romantice. Securitatea este primordială pentru taureeni și orice amenințare la adresa stabilității lor va fi sigur că va avea un taur ceresc să vadă roșu.

Personalitatea unui Taur, explicată
Personalitatea unui Taur, explicată[Sursa foto: PixaBay]

Ca semn, Taurul este fix, o calitate astrologică care reflectă natura statornică și loială a Taurului. Semnele fixe sunt excelente la întreținerea sistemelor, iar taureenii acordă prioritate consistenței și fiabilității în toate domeniile vieții lor. Trebuie remarcat, totuși, că Taurul are un pic de reputație: ceea ce un Taur percepe ca dăruire este adesea privit de alții ca încăpățânare. În consecință, acești tauri pot ajunge să zăbovească în situații nesănătoase- fie relații, locuri de muncă sau case- mai mult decât este necesar doar pentru a dovedi un punct.

În ciuda obstinenței lor ocazionale, totuși, taureenii sunt parteneri de încredere, liniștindu-și prietenii și iubiții cu încrederea și devotamentul lor.

Citeste si: Personalitatea unui Scorpion, explicată

Citeste si: Personalitatea unui Pești, explicată



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies