Piept de pui în stil indian, Butter Chicken. Cu siguranță îți va plăcea!

retete cu preparate pui

Piept de pui în stil indian, Butter Chicken

Pieptul de pui în stil indian, Butter Chicken se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți

putea prepara o rețetă perfectă de Piept de pui în stil indian, Butter Chicken. În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cel mai gustos Piept de pui în stil indian, Butter Chicken, preparat așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de Piept de pui în stil indian, Butter Chicken 

Rețeta delicioasă de Piept de pui în stil indian, Butter Chicken, absolut minunat, se prepară în doar 5 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Piept de pui în stil indian, Butter Chicken este de 30 de minute 

butter chicken recipe
Piept de pui în stil indian, Butter Chicken[Sursa foto: freepik]

Timp de preparare - o ora 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Timp total - o ora si 30 de minute 

Rețeta de Piept de pui în stil indian, Butter Chicken este pentru 4 persoane 

reteta curry de pui indian
Piept de pui în stil indian, Butter Chicken[Sursa foto: freepik]

Ingrediente – Piept de pui în stil indian, Butter Chicken 

  • 600 g piept de pui 
  • 2 cepe 
  • 8 lingurițe de unt 
  • 5 căței de usturoi 
  • 1 linguriță ghimbir ras 
  • 1 linguriță chilli 
  • 1 linguriță chimion 
  • Piper negru măcinat 
  • sare 
  • 400 ml sos de roșii 
  • 200 ml smântână lichidă 
  • pătrunjel și lămâie (pentru decor) 
  • orez (pentru servit) 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

retete pentru cina
Piept de pui în stil indian, Butter Chicken[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Gogoși pufoase, Carnival Fritters. Încearcă și tu noua rețetă!

Mod de preparare - Piept de pui în stil indian, Butter Chicken 

  1. În primul și-n primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de piept de pui în stil indian, Butter Chicken, este să începeți prin a tăia cele 600 de grame de piept de pui, fie în fâșii, fie în cubulețe.
     
  2. În continuare, tot ce trebuie să faceți este să puneți 2 lingurițe de unt într-o tigaie de dimensiuni mai mari, peste care veți adăuga și puiul fâșii sau cubulețe. Pieptul de pui se călește preț de câteva minute, astfel încât să se rumenească puțin, dat fiind faptul că va mai fierbe oricum în sos. 
  3. După acest interval de timp, trebuie să scoateți carnea de pui pe o farfurie, din tigaie, pe care o veți lăsa deoparte.
    A venit momentul, ca în aceeași tigaie, să mai puneți alte 2 lingurițe de unt și să adăugați ceapa și usturoiul, pe care le-ați tocat mărunt, în prealabil, ingrediente pe care le veți mai căli timp de aproximativ 5 minute, moment în care veți adăuga și ghimbirul și condimentele. Toate acestea se vor amesteca bine de tot, iar ulterior vom adăuga deasupra lor și sosul de roșii, respectiv, în tigaie. 
  4. După ce a dat în clocot, știm că este momentul să punem din nou pieptul de pui în tigaie, pe care îl vom mai lăsa la fiert, la foc mic, timp de aproximativ 20 de minute. După acest interval de timp, vom adăuga și smântâna lichidă, pe care o vom mai lăsa să fiarbă alte 10 minute.  
  5. Oprim focul și adăugăm alte 2 lingurițe de unt, condimentăm cu sare și piper negru măcinat, după gust, iar rețeta de astăzi este gata de servi cu lămâie și pătrunjel proaspăt tocat, deasupra, dar și orez ca garnitură, opțional. Poftă bună! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

pui curry reteta
Piept de pui în stil indian, Butter Chicken[Sursa foto: freepik]

Citește și: Mini tarte cu vanilie, afine și zmeură. O rețetă delicioasă pentru a savura vara în fiecare mușcătură!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine a inventat înghețata. De la regalitate la străzile Italiei!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies