Pierderea grăsimii. 10 de metode efective pentru un abdomen tonifiat

Pierderea grăsimii. 10 de metode efective pentru un abdomen tonifiat
Pierderea grăsimii

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi pierderea grăsimii abdominale!

Multe persoane visează la un abdomen plat și tonifiat, acesta fiind ușor de obținut cu ajutorul unor metode eficiente de a scăpa de grăsimea nedorită de pe burtă.

Metode pentru un abdomen tonifiat

Pierderea grăsimii[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 10 alimente bogate în proteine pentru pierderea în greutate. Cum te pot ajuta să slăbești eficient

250 de pași

O primă metodă pentru un stil de viață mai sănătos este mersul pe jos, oricât de banal ar suna. Astfel, 250 de pași pe oră sunt suficienți pentru oamenii sedentari care lucrează la birou și care acumulează inevitabil grăsime în zona abdominală. Așadar, tot ce trebuie să facă o persoană care își dorește un abdomen tonifiat este să meargă în jurul casei sau biroului timp de una sau două minute, pentru a ajunge la 250 de pași.

Avocado

Pierderea grăsimii[Sursa foto: freepik]

Avocado este extrem de consumat în diete, fiind un înlocuitor bun pentru banane în smoothie-uri, mai ales pentru persoanele care vor să scape de grăsimea abdominală. Reducerea consumului de fructe cu conținut ridicat de zahăr, precum bananele, va face o mare diferență. Pe lângă avocado, alți înlocuitori ai bananelor sunt căpșunile, zmeura sau murele.

Consumul de dovleac

Dovleacul este vedeta acestui anotimp, putând fi consumat în loc de cartofi, care au un indice glicemic destul de ridicat. De asemenea, și cartofii dulci sunt o variantă mai sănătoasă, însă dovleacul rămâne cea mai bună alegere deoarece are un indice glicemic foarte scăzut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Un desert pe săptămână

Pierderea grăsimii[Sursa foto: freepik]

Citește și: Tiroida și disfuncțiile sale. De ce este important să ințelegem problemele tiroidiene

Fiecare persoană care își dorește să slăbească trebuie să aibă voința de a se limita la un desert pe săptămână, pentru a vedea progrese reale. Astfel, un desert planificat o dată pe săptămână poate fi un echilibru bun pentru a scăpa de grăsimea abdominală.

Plimbările în natură

O altă metodă pentru a scăpa de grăsimile nedorite este ca oamenii să iasă din casă pentru o scurtă plimbare de cel puțin 15 minute pe zi. Conform unor studii, plimbările în natură pot reduce nivelul hormonului de stres, cortizol. Nivelurile ridicate de cortizol au legătură directă cu acumularea de grăsime în zona abdominală.

Fără zahăr în cafea

Pierderea grăsimii[Sursa foto: freepik]

Majoritatea oamenilor își adaugă zahăr în cafea, însă acesta trebuie evitat pentru a scăpa de grăsimea abdominală. De asemenea, nu sunt recomandate nici sucurile de fructe, băuturile carbogazoase sau băuturile îndulcite deoarece zahărul lichid este absorbit foarte rapid și duce rapid la creșterea nivelului de insulină.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fără pâine, orez și paste

Mai mult decât atât, este nevoie și de excluderea orezului, pâinii și pastelor, cel puțin pentru moment, până când nivelul de insulină scade în mod natural. Aceste alimente nu sunt recomandate atunci când se dorește pierderea grăsimilor de pe burtă, deoarece cresc nivelul de insulină într-o măsură semnificativă. De exemplu, orezul alb gătit are o încărcătură glicemică de 46.

Antrenamente pentru partea inferioară a corpului

De asemenea, exercițiile fizice vor face întotdeauna diferența atunci când se dorește arderea grăsimilor. Așadar, fiecare persoană are nevoie de două zile pe săptămână de antrenamente pentru partea inferioară a corpului, deoarece exercițiile de rezistență sau forță pot îmbunătăți sensibilitatea la insulină, ceea ce poate face mai ușoară arderea grăsimilor ca sursă de energie.

Consumul de ouă

Pierderea grăsimii[Sursa foto: freepik]

O altă metodă importantă este consumul de ouă, care poate fi înlocuitor de ovăz la micul dejun, deoarece sunt mult mai sățioase decât cerealele și ajută la prevenirea foamei mai mult timp. În plus, ouăle conțin mult mai multe proteine față de alte alimente.

Consumați produse lactate bogate în grăsimi

De asemenea, este important ca oamenii să consume produse lactate cu conținut ridicat de grăsimi, deoarece cele cu conținut redus de grăsimi au adesea multe zaharuri adăugate. Cele mai bune variante de consum sunt brânza cottage cu conținut ridicat de grăsimi, iaurtul grecesc și brânza.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Tiroida și disfuncțiile sale. De ce este important să ințelegem problemele tiroidiene

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies