Pizza fără gluten, făcută din aluat de cartofi! Rețeta explicată în detaliu de chef Joseph Hadad: „Presați cartofii cu mâinile și puneți-i pe rând în mijlocul formei.”

Pizza fără gluten, făcută din aluat de cartofi! Rețeta explicată în detaliu de chef Joseph Hadad: „Presați cartofii cu mâinile și puneți-i pe rând în mijlocul formei.”
Pizza fără gluten, făcută din aluat de cartofi! Rețeta explicată în detaliu de chef Joseph Hadad: „Presați cartofii cu mâinile și puneți-i pe rând în mijlocul formei.”

Află din rândurile următoare cum prepară chef Joseph Hadad rețeta sa de pizza fără gluten.

În ultimul timp, din ce în ce mai multe persoane au intoleranță la gluten. Astfel, acestea nu se pot bucura de preparatele gustoase, fiind nevoite să renunțe la multe dintre acestea, din cauza faptului că au în compoziția lor gluten. Cu toate acestea, este important să găsim o alternativă sănătoasă și care să nu ne provoace disconfort. Astfel, chef Joseph Hadad vine în întâmpinarea iubitorilor de pizza cu o rețetă fără gluten.

Rețeta de pizza fără gluten a lui chef Joseph Hadad

Citește și: Cum prepară chef Ștefan Popescu sosul pesto? Rețeta de sos pesto autentic italian: „Simplu, proaspăt, fresh.”

Citește și: Rețeta de mini burgeri de vită a lui chef Joseph Hadad și secretele pentru un burger delicios. „În acest fel, carnea se gătește uniform și nu rămâne crudă!”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de chef Joseph Hadad, pentru blat avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 5 cartofi mici-medii spălați si copți foarte bine în coajă;
  • 1 1/2 Mozzarella buffalo tocata bucăți mai mari;
  • 7 măsline feliate în jumătate;
  • 4-5 anghinare feliate pe sfert;
  • 2 ciuperci feliate fin.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pentru sos ne trebuie următoarele ingrediente:

  • 8 bucăți roșii din conservă cu tot cu suc;
  • 7 frunze de busuioc;
  • 2 usturoi feliați;
  • 1 lingură pastă de roșii;
  • 2 linguri ulei de măsline;
  • 1 linguriță de zahăr;
  • sare și piper

Mod de preparare:

Chef Joseph Hadad a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

1. Puneți toate ingredientele menționate pentru sos într-o oală și gătiți pentru 10-15 minute, până când aromele se îmbine. Apoi pasați pentru a obține deliciosul sos.

2. Într-o tava așezați o bucată de hârtie de copt. Stropiți și ungeți apoi hârtia cu puțin ulei de măsline.

Așezați deasupra o formă rotundă de metal fără fund.

3. Presați cartofii cu mâinile și puneți-i pe rând în mijlocul formei. Apoi presați bine cu fundul unui pahar cartofii pentru a preluat acea formă rotundă.

4. Scoateți forma de metal, asezonați cu sare și piper, stropiți cu ulei de măsline și coaceți la cuptorul preîncălzit la 250C pentru 15 minute.

5. Apoi puneți 2 polonice mici de sos pe blat și întindeți, apoi așezați bucăți de Mozzarella, ciupercile, aghinarele, măslinele, asezonați cu sare și piper, mai stropiți cu puțin ulei de măsline și continuați să coaceți încă 15 minute. Poftă bună!”, a scris cunoscutul bucătar pe Instagram.  

Rețeta de pizza fără gluten a lui chef Joseph Hadad
Rețeta de pizza fără gluten a lui chef Joseph Hadad[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rețeta de brioșe a Elwirei Petre! Cum prepară Elwira Petre fulgii de cocos colorați, pentru decor: „Fulgii de cocos pentru decor sunt colorați cu spirulină.”

Detalii ULUITOARE despre mama lui David Popovici. A făcut un gest INCREDIBIL pentru a apăra cariera aleasă de fiul ei

Mirela Vaida îi ia locul Simonei Gherghe în emisiune! Ce se întâmplă între cele două?!

Dezvăluiri cutremurătoare despre atacul feroce cu cuțitul în Marea Britanie: "Am auzit un țipăt sinistru. A fost îngrozitor". Atacatorul este un minor de 17 ani

Anamaria Prodan, mărturisiri emoționante despre Ronald Gavril

Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber

VIDEO Robi, la un pas de descalificare! Julia, singura fată din „Casa iubirii” care a izbucnit în lacrimi: „Plâng de o oră”. Ce regulă a încălcat concurentul: „Va trebui să ne luăm la revedere dacă...”


Cookies