Pizza proteică, rețeta pregătită de Cristina Șișcanu. „500 de calorii are toată pizza.”

Pizza proteică, rețeta pregătită de Cristina Șișcanu. „500 de  calorii are toată pizza.”
Pizza proteică, rețeta pregătită de Cristina Șișcanu. „500 de calorii are toată pizza.”

Cristina Șișcanu a pregătit pizza proteică și a explicat care sunt pașii pentru a fi realizată.

Cristina Șișcanu împărtășește cu urmăritorii ei rețeta unei pizza dietetice, de doar câteva ingrediente. Începe prin a rade zucchini pe care îl stoarce bine și îl amestecă cu un ou, iar acesta va fi blatul pe care îl bagă la cuptor. Are nevoie doar de brânză light și mozarella light, pentru a orna totul deasupra, peste care adaugă sosul.

Pizza proteică, rețeta pregătită de Cristina Șișcanu. „500 de calorii are toată pizza.”[Sursa foto: freepik]

Ingrediente:

  • Zucchini
  • Un ou
  • Piper
  • Brânză light
  • Mozarella light
  • Sos de roșii
  • Oregano

„Doamne, ce bună e. Să încercați și o să vedeți că nu exagerez deloc. Fac o pizza dietetica, care e mai multă proteină, fără carbohidrați și avem nevoie de foarte puține ingrediente.

Un zucchini mai măricel, un ou, o cutie de brânză, 200 grame, mozarella si sos Arrabiata. N-am mai făcut de multă vreme, dar știu că acum ceva timp făceam des. Se face foarte repede și e și foarte bună. Nici nu îți este frică că te îngrași. Primul pas, dăm zucchini prin răzătoare. Trebuie să îl scurgem foarte bine de apă, cât se poate de bine. Punem cutia de brânză într-un bol, mozzarella si brânza să fie light, punem și oul și amestecăm.
Punem piper, punem și zucchini și amestecăm totul foarte bine.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum realizează Cristina Șișcanu pizza dietetică

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre vacanța pe care a avut-o vara aceasta. Care a fost cea mai scumpă locație? „Prețurile la cazări au fost normale. La restaurante notele erau destul de mari.”

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre cum și-a educat copiii: „Am crescut cumva 3 copii total diferiți. Copiii, în primii 7 ani de viață, absorb absolut tot ce se poate de la părinți.”

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

După ce blatul a fost scos de la cuptor după 40 de minute, Cristina pune sosul de roșii deasupra, mozarella și brânză, piper și oregano, apoi mai adaugă la cuptor pentru 10 minute. Arată ca o pizza și este de-a dreptul delicioasă, fără să vă fie teamă că vă îngrășați.  „Cam așa va arăta blatul. Pun hârtie de copt pe tavă și punem blatul aici. Blatul de pizza va fi acesta.

Băgăm blatul la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade și așteptăm. Arată superb blatul, punem sosul de roșii și mozarella deasupra. Abia aștept să mănânc. Ce tare e când mănânci ceva ce îți place. O pizza din aceasta are 500 calorii, dacă alegem varianta light a celor două tipuri de brânză. Este o variantă mult mai bună decât varianta clasică. Și carbohidrați 0, 500 de calorii are toată pizza.
Mai adaug  un pic de oregano pe sos și puteți adăuga și niște busuioc. Să-mi spuneți voi dacă nu arată ca o pizza. După ce punem mozarella deasupra o bag la cuptor încă 10 minute.”
, a mai povestit Cristina Șișcanu.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cristina Șișcanu vorbește despre cum și-a educat copiii: „Am crescut cumva 3 copii total diferiți! Copiii, în primii 7 ani de viață, absorb absolut tot ce se poate de la părinți.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies