Plăcintă cu cartofi și cașcaval la tigaie. Secretul rețetei delicioase, dezvăluit de Tavi Clonda!

placinta cu cartofi si cascaval la tigaie
Plăcintă cu cartofi și cașcaval la tigaie. Secretul rețetei delicioase, dezvăluit de Tavi Clonda!

În urmă cu puțin timp, soțul Gabrielei Cristea a publicat o nouă rețetă pentru întreagă familie!

Proaspăt întorși din vacantă, Tavi Clonda și soția să împărtășesc utilizatorilor din spațiul online, o serie de clip-uri legate de viața lor cotidiană. De obicei, Gabriela Cristea era cea care dezvăluia sistematic diverse rețete delicioase pe care le gătește des pentru familia sa. Acum, a venit rândul lui Tavi Clonda pentru a detalia o rețetă perfectă pentru mic dejun și nu numai. Pentru pregătirea ei nu aveți nevoie de foarte multe ingrediente, o parte din ele cu siguranță, aflându-se in bucătăria voastră. 

Tavi Clonda a gătit plăcintă cu cartofi și cașcaval la tigaie

Citește și: “Nu mai vorbesc de calorii, vorbesc doar despre plăcerea de a mânca!” Rețeta de chifteluțe tăvălite prin făină și susan a Gabrielei Cristea

tavi clonda retete

Citește și: „Avem nevoie de 4 ouă, de mozzarela rasă, o lipie frumoasă, baby spanac, pesto, pecorino și o tigaie.” Ce rețetă specială are Tavi Clonda pentru micul dejun

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mod de preparare pentru plăcintă cu cartofi și cașcaval la tigaie

Ingredientele pentru acest preparat savuros sunt următoarele:

  • Cartofi
  • Roșii
  • cașcaval
  • Usturoi
  • Ceapa
  • Oua
  • Pătrunjel
  • Ardei
  • Ulei de măsline

“Știu că nu v-am mai gătit de mult, am zis să mai gătesc pentru că am văzut că vă plac rețetele mele.

Astăzi voi face o plăcintă la tigaie cu de toate!”

În primul rand trebuie să începeți să tăiați cartofii în cubulețe. Urmează să tăiați in același fel: roșiile, ardeiul, ceapa si usturoiul. Pătrunjelul îl tocați mărunt.

“Am pus tigaia la foc să fie încinsă și punem puțin ulei de măsline. Dupa ce uleiul este încins, punem cartofii pentru a-i rumeni puțin. Nu trebuie să se prăjească de tot.

Adaugați apoi roșiile, ardeii, ceapa și usturoiul. Pătrunjelul rămâne la final. Adaugați sare și niște piper roșu măcinat.”

Peste toate aceste ingrediente, adaugați două ouă ochiuri, iar pe deasupra întregului amestec, puneți cașcaval ras. Puneți capacul peste tigaie și lăsați-le timp de 5 minute. După ce s-a gătit plăcinta cu cartofi și cașcaval, adaugați pătrunjelul.

“Mi-a ieșit și de data aceasta! Dragilor, dacă vă inspira, puteți să gătiți și voi! Totul a durat 15 minute.

Este o altfel de mâncare, pentru a mai schimba meniul!” a spus artistul în încheiere.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Avem nevoie de 4 ouă, de mozzarela rasă, o lipie frumoasă, baby spanac, pesto, pecorino și o tigaie!” Ce rețetă specială are Tavi Clonda pentru micul dejun

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies