PLOAIA INGHETATA. Fenomenul meteo foarte rar care acopera Romania! Nu a mai avut loc de 50 de ani

PLOAIA INGHETATA. Fenomenul meteo foarte rar care acopera Romania! Nu a mai avut loc de 50 de ani
PLOAIA INGHETATA. Fenomenul meteo foarte rar care acopera Romania! Nu a mai avut loc de 50 de ani

Combinatia meteo care s-a abatut asupra Romaniei in aceasta saptamana - ninsoarea si gerul, va suferi o mutatie: vremea se va incalzi, iar ninsoarea se va transforma in ploaie.

Nu suna rau, insa aceasta schimbare poate da nastere la doua fenomene meteo de cosmar: poleiul, despre care meteorologii sunt siguri ca isi va face aparitia, si ploaia inghetata (freezing rain), un fenomen rar care va aparea si in Romania.

Cea mai spectaculoasa aparitie a "freezing rain" a aparut in Canada, la Montreal, in 1984. Un alt caz de ploaie inghetata masiva a fost in 1998, tot in Canada, in urma caruia au murit in jur de 30 de oameni si au existat pagube de cateva miliarde de dolari.

Citeste despre cum va fi afectata Romania pe pagina a doua. 
 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Tratamentul minune pentru 100 de boli! Iti transforma organismul!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies