Află din rândurile următoare care este rețeta de sos pesto cu spanac, urizici și migdale a lui chef Joseph Hadad. Înlocuiește sosul din comerț cu o variantă naturală!
Chef Joseph Hadad este foarte activ în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Cunoscutul bucătar postează adesea filmulețe în care prezintă cele mai gustoase preparate, explicând modul de preparare al acestora. De data aceasta, chef Joseph Hadad a pregătit o rețetă naturală de sos pesto cu spanac, urzici și migdale.
Sosul pesto este foarte utilizat în special în rețetele de paste, dar și la alte preparate.
Rețeta de sos pesto cu spanac, urzici și migdale a lui chef Joseph Hadad
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de chef Joseph Hadad, pentru a prepara acest sos avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 3 linguri de parmezan ras;
- 5 caței de usturoi;
- 80 g de urzici;
- 150 g de spanac;
- 200 g de busuioc (doar frunzele);
- 300 ml de ulei de măsline;
- 80 g de migdale prăjite;
- sare și piper după gust.
Mod de preparare:
Chef Joseph Hadad a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu și rapid, iar rezultatul cu siguranță că va fi superior celui din comerț. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor oferite de cunoscutul bucătar, acest sos poate fi păstrat în frigider până la 10 zile și în jur de 2 luni la congelator, astfel încât îl veți putea folosi pentru o perioadă mai lungă de timp.
„1. Opăriți urzicile 1 minut, apoi spălați bine cu apă rece si stoarceți.
2. Pasați toate ingredientele până când se formează sosul. Dacă este nevoie, opriți și apăsați ingredientele cu o spatulă. Serviți cu paste, burrata sau preparatul favorit. Poftă bună!
TIPS: Poate fi ținut la frigider până la 10 zile si 1-2 luni la congelator.