Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”
Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

Elwira Petre a dezvăluit rețeta unei prăjituri delicioase cu căpșuni.

Elwira Petre este mereu activă pe rețelele de socializare, iar pe contul ei de Instagram împarte de fiecare dată momente frumoase din familie, despre ea și trucurile pe care le folosește în anumite situații, despre activități alături de cunoscutul ei soț, Mihai Petre, dar și mâncăruri din bucătărie atunci când îi trece pragul acesteia. Pentru iubitorii deserturilor, cu siguranță ar trebui să încercați măcar o dată din preparatele pe care le explică pas cu pas, care nu sunt greu de realizat și care cu siguranță vor încânta papilele gustative tuturor celor care le încearcă.

De această dată, Elwira Petre a realizat o prăjitură cu căpșuni, a cărei consistență este asemănătoare cu cea unui chec delicios, astfel că a dezvăluit toate ingredientele necesare pentru el. 

„Dacă aveți căpșuni acasă neapărat încercați rețeta asta.”

  • 200 g zahăr de cocos
  • 230 g făină
  • 150 g amidon
  • 200 g unt
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 3 ouă

Cum pregătește Elwira Petre prăjitura cu căpșuni

Citește și: Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Rețeta de plăcintă cu mere fără zahăr, pregătită de Elwira Petre: „Dacă aveți mere foarte dulci și zemoase nu este nevoie se adăugați zahăr.”

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

După ce a menționat toate ingredientele necesare de care are nevoie pentru această prăjitură, Elwira Petre a explicat și pașii care duc la realizarea ei și se pare că în doar 40 de minute avem parte de un desert delicios, pe care îl putem mânca în orice moment al zilei și cu care putem să încântăm familia, fără să petrecem foarte mult timp printre produse. Începe prin a adăuga zahărul și amidonul într-un bol, le amestecăm bine, apoi vine în compoziție cu cele trei ouă.

După ce le-a amestecat și pe acestea, la întreaga compoziție cremoasă adaugă făină, 230 g și praful de copt. Când a ieșit o compoziție omogenă, pe care o pune în tavă uniform, decorează ulterior totul cu căpșuni întregi. Pentru început, bagă totul 10 minute la cuptor la 150 de grade, apoi încă 30 de minute la 180 de grade, iar prăjitura delicioasă este gata. Nu este primul desert ușor pe care Elwira Petre îl pregătește, astfel că nu mai există niciun secret că putem să ne bucurăm de ceva dulce chiar la noi acasă, respectând câțiva pași simpli, care
să ne bucure de fiecare dată papilele gustative.  „Zahăr și unt amestec bine, apoi adăugam 3 ouă. În masa cremoasă adăugam făină, amidon și praf de copt. Totul decorăm cu căpșuni.  La cuptor 10 min la 150 grade, apoi încă 30 min 180 de grade. Poftă bună!”, a povestit Elwira Petre pe rețelele de socializare.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Rețeta de plăcintă cu mere fără zahăr, pregătită de Elwira Petre! „Dacă aveți mere foarte dulci și zemoase nu este nevoie se adăugați zahăr!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies