Rețeta de plăcintă cu mere fără zahăr, pregătită de Elwira Petre: „Dacă aveți mere foarte dulci și zemoase nu este nevoie se adăugați zahăr.”

Rețeta de plăcintă cu mere fără zahăr, pregătită de Elwira Petre: „Dacă aveți mere foarte dulci și zemoase nu este nevoie se adăugați zahăr.”
Rețeta de plăcintă cu mere fără zahăr, pregătită de Elwira Petre: „Dacă aveți mere foarte dulci și zemoase nu este nevoie se adăugați zahăr.”

Află din rândurile următoare cum prepară Elwira Petre rețeta sa de plăcintă cu mere.

Elwira Petre este o mămică fericită și o soție iubitoare, care de fiecare dată când are ocazia își răsfață familia cu bunătăți pregătite în casă. De data aceasta, frumoasa dansatoare a pregătit o rețetă delicioasă de plăcintă cu mere, dar fără zahăr.

Ce poate fi mai bun decât o Apple pie? Eu zic o Apple pie cu foarte puțin zahăr, sau chiar deloc.

Rețeta originală are în compoziție 100 de grame de zahăr, însă dacă aveți mere foarte dulci și zemoase nu este nevoie se adăugați .”, a scris Elwira Petre pe Instagram.

Rețeta de plăcintă cu mere a Elwirei Petre

Citește și: Biftec tartar, o rețetă delicioasă de fine dining, pregătită de Gabriela Cristea: „O mănânc deseori la restaurant.”

Rețeta de plăcintă cu mere a Elwirei Petre
Rețeta de plăcintă cu mere a Elwirei Petre[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: VIDEO Rețeta de Cheesecake San Sebastian, pregătită de Alina Laufer: „O rețetă foarte simplă. Puteți să îl serviți cu zahăr pudră pe deasupra, cu fructe, cu un jeleu de fructe.”

Ingrediente:  

Potrivit informațiilor oferite de Elwira Petre, pentru compoziție avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 kg de mere rase;
  • scorțișoară;
  • 100 g de unt.

Pentru aluat ne trebuie următoarele ingrediente:

  • 400 g de făină;
  • 100 g de zahăr pudră (opțional);
  • 150 g de unt rece;
  • 80 g de smântână;
  • un ou și 2 gălbenușuri;
  • un plic de praf de copt.

Mod de preparare:

Elwira Petre a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Făina, zahărul pudră, praful de copt și untul se amestecă împreună Apoi adăugam oul, gălbenușurile și smântâna. Aluatul obținut se împarte în 2 bucăți și se pune 10 min în congelator.

Primul strat de blat se întinde într-o forma, înțeapă cu furculița, apoi se adaugă peste merele pregătite înainte. Din a doua bucățică de aluat se formează un cerc subțire, care se taie în fâșii de 2 cm de lățime. Fâșiile se așează pe mere formând pătrățele. Punem la cuptor la 180 de grade, până când se rumenește. Este delicioasă!”, a scris Elwira Petre pe Instagram.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ruladă cu mascarpone, zmeură și busuioc, rețeta Roxanei Blenche. „Ce aerată e și ce pufoasă a ieșit!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies