Aceasta prajitura este simplu de preparat, din ingrediente usoare si ieftine.
Intr-un bol mixati 5 albusuri, pana obtineti o spuma pufoasa, apoi incorporati 150 g. zahar si mixati, pana capata consistenta unei bezele. Adaugati faina crenuta, praful de copt, fulgii de nuca de cocos si amestecati atent cu ajutorul unei spatule.
Puneti compozitia obtinuta intr-o tava (dimensiunile 30 x 20 cm) tapetata cu hartie de copt si dati-o in cuptorul preincalzit la temperatura de 180°C, timp de 10-15 minute.
Adaugati faina cernuta, praful de copt, cacao, miezul de nuca macinat si amestecati atent cu ajutorul unei spatule.
Puneti compozitia obtinuta intr-o tava (dimensiunile 30 x 20 cm) tapetata cu hartie de copt si dati-o in cuptorul preincalzit la temperatura de 180°C, timp de 10-15 minute.